AK Parti Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem Yüce, Sapanca Ziraat Odası’nın Genel Kurul Toplantısı’na katıldı. Sapanca Özkum Tesisleri’nde gerçekleştirilen programda Sapanca Kaymakamı Bilgehan Bayar, AK Parti Sapanca Belediye Başkan Adayı Özcan Özen, Sapanca Ziraat Odası Başkanı Necati Başar, STK temsilcileri, oda üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı. Sapanca Ziraat Odası Başkanı Necati Başar, tüm katılımcılara teşekkür ederek, oda olarak faaliyetlerini hızla sürdürdüklerini söyledi. Genel Kurul Toplantısı’nın sonunda Necati Başar oy birliğiyle yeniden başkan seçildi.

TARIM VE HAYANCILIĞIN MERKEZİ
Genel Kurul Toplantısı’nın hayırlı olmasını temenni ederek sözlerine başlayan AK Parti Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem Yüce, “Tarıma yönelik önemli çalışmaların içerisinde yer aldım. DOKAP’ta, Çaykur’da 18 milyarlık yatırımlar yaptık. İnşallah şehrimizde benzeri olmayan farklı bir tarımsal kalkınma projesi başlatacağız. Tarıma dayalı kalkınmayı önemsiyoruz. Tarım Daire Başkanlığı ile bitki, hayvan ve sulama kanallarına ilişkin ciddi çalışmalar yapacağız. Tarımın beşiği olan Sakarya’da örnek model oluşturacağız. Et, süt ve beyaz et üretiminde önemli bir potansiyele sahibiz. Kanatlı hayvancılıkta Sakarya ilk sırada. İnşallah Sakarya’yı tarım ve hayvancılığın merkezi haline getireceğiz” dedi.

ŞEHRİN GELECEĞİ İÇİN
Şehre kazandırmayı hedefledikleri projelere ilişkin de bilgiler paylaşan Başkan Adayı Ekrem Yüce, “Sakarya’ya ülkemizin en büyük Afet Eğitim Merkezi’ni kazandıracağız. Böylelikle eğitim turizmi de yaygınlaşacak. Kültürel zenginliklerimizi avantaja çevirecek Kültür Vadisi’ni hayata geçireceğiz. Doğal Yaşam ve Sağlık Vadisi de yeni dönem projelerimiz arasında yer alıyor. Temiz doğa ve çevreyi önceliklerimiz arasına alacağız. İnşallah şehrin geleceğine dokunacak çalışmalara imza atacağız. İnşallah tüm birikimimi Sakarya için kullanacağız. Sizlerin de destek ve dualarınızı bekliyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi