Dr. Arslan, hayvancılığın giderek azalması ve süt üretiminin cazip olmaktan uzaklaşmasının ileride büyük sıkıntılar doğuracağını ifade ederek, “tarım ve hayvancılık önceliğimizdir. Ne gerekiyorsa yapacağız” diye konuştu.

SIKINTI BÜYÜK
İYİ Parti Adapazarı Belediye Başkan adayı Dr. Aydoğan Arslan, ziyaretlerini sürdürüyor. Dr. Arslan, Sakarya Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Hakan Candemir ve Adapazarı Süt Üreticileri Birliği Başkanı Mahit Tınmaz ile bir araya geldi. Candemir ve Tınmaz’dan sorunları dinleyen Arslan, hayvancılıkla uğraşanların ve süt üreticilerinin büyük sıkıntı içinde olduklarını söyledi.

‘CİDDİ DESTEKLERİMİZ OLACAK’
Ziyaretlerin ardından değerlendirmelerde bulunan Dr. Arslan, “Sıkıntıları konuştuk. Yem fiyatları başta olmak üzere, maliyetlerde çok ciddi artışlar var. Çözüm önerilerini ve fikirlerimizi paylaştık. Tarım ve hayvancılığa desteklerimiz ile ilgili görüşlerimizi ve projelerimi sunduk. Kendileri de bazı isteklerde bulundular. Onları da mutlaka değerlendireceğiz. Tarım ve hayvancılığın önceliklerimizin arasında olduğunu söylüyoruz. Göreve geldiğimizde ciddi desteklerimiz olacak” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi