İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu, Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) oluşturmak için isim havuzu oluşturdu. Teşkilata yeni katılan yönetim kurulu üyelerine seçim atmosferi ve yapılması gerekenler konusunda bilgiler verdi.

“SEÇİME HAZIRIZ”
Ali Kemal Sofu, “Ak Parti her zaman seçimlere hazır bir teşkilattır. Aramızda yeni katılanlar ilk seçim deneyimi yaşayacak olanlar var. Zamanımızda 2 ay yani eğitimden çok genel merkezimizin emri doğrultusunda çalışmalarımızı hızlandıracağız. Yeni arkadaşlarımız tecrübeli arkadaşlarımızın yanında görev yaparak bu açığı kapatacak. Yani yeni arkadaşlarımıza oturarak değil, çalışmalarda koşarken anlatacağız seçimlerdeki tecrübelerimizi. Genel merkezimizin talimatları, milletvekili adaylarının belirlenmesinden sonra, mahalle ziyaretlerimizi ve broşür dağıtımlarını sağladıktan sonra, sandık eğitimleri ve mahalle ziyaretlerinin genel değerlendirmelerini yetkili kurumlarımıza ileteceğiz” dedi.

MAHALLE ZİYARETLERİ
Başkan Sofu ve yardımcıları daha sonra, Sümbüllü ve Kırktepe mahallelerini ziyaret ederek mahalle yönetim kurullarını tamamladı. Vatandaşlarla seçim konusunda sohbet etti. İlçe Başkanı Sofu “İlçemizin 91 mahallesi var. Tabii ki eksiklerimiz var gerek Büyükşehir Belediyemiz gerekse belediyemiz planları doğrultusunda çalışmalarını yapıyor. Geçen yıl Büyükşehir Belediye başkanımız Sayın Zeki Toçoğlu’nun gurup yollarında asfalt çalışmaları ve ilçe belediye başkanımız Sayın İrfan Püsküllü’nün çalışmaları çok yoğun ve planlanan rakamların iki katına çıktı. Gene de eksiklerimiz var. Seçime göre değil, planlamaya göre çalışıldığı için her zaman çalışmalar farklı bölgelerde ve yılın her günü yapılmaya devam ediyor” dedi.

Editör: Haber Merkezi