Serdivan Belediyesi Cumhur İttifakı Meclis Üyesi Adayları tanıtım toplantısında konuşan Başkan Adayı Ekrem Yüce, “Sakarya’mız bütün etnik unsurların kardeşçe, beraberce huzur içinde yaşadığı ender bir şehirdir. Sakarya’mız hoşgörü şehridir. Bu güzel şehrimiz için çok çalışacağız” dedi. Toplantıda Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Ak Parti İl Başkanı Yunus Tever, MHP İl Başkanı Ahmet Ziya Akar, meclis üyeleri ve adayları ile çok sayıda partili yer aldı.

İLÇEMİZ İÇİN MÜCADELE ETTİK
Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, “10 yıldır devam etmekte olduğum Serdivan Belediye Başkanlığımda ilçemizin bir arpa boyu yol alması için mücadele ettik. Hamdolsun sokağa çıktığımızda alnımız ak bir şekilde hareket ediyoruz. Gerek yeşil alanlar gerek diğer hizmetler olsun her zaman halkımızın rahat etmesini amaçladık. İki dönemden sonra şimdi Cumhur İttifakı adayı olarak şehrimize hizmet etmek istiyorum”

TEVAZU, SAMİMİYET VE GAYRETLE
Başkan Adayı Ekrem Yüce, “Cumhur İttifakımızın evvela ülkemize, şehrimize ve gönül coğrafyamıza hayırlı olmasını temenni ediyorum. Sakarya’mız sıradan bir şehir değildir. Sakarya sevdaların dava bulduğu, davaların zafere ulaştığı bir şehirdir. Sakarya’mız bütün etnik unsurların kardeşçe, beraberce huzur içinde yaşadığı ender bir şehirdir. Sakarya’mız hoşgörü şehridir. Bu güzel şehrimiz için çok çalışacağız. Tevazu, samimiyet ve gayretle çalışacağız. Gönüllerde köprüler kuracağız” dedi.

Editör: Haber Merkezi