GENİŞ KATILIM
Toplantıya Saadet Partisi İl Başkanı Osman Ünlü, İyi Parti İl Başkanı Selçuk Kılıçaslan, CHP İl Başkanı Erdoğan Isır, MHP İl Başkanı Ahmet Ziya Akar, DP İl Başkanı İsmail Ergül; CHP MYK Üyesi Ayça Taşkent; MHP milletvekili adayı M. Levent Bülbül ve Emin Kaba; CHP milletvekili Engin Özkoç ve Mehmet Selçuk; İyi Parti milletvekili adayları Ümit Dikbayır ve Aydoğan Arslan; Saadet Partisi milletvekili adayları Eyüp Yıldırım, Ali Seyyar ve Şeref Tan katıldı. SASTOP’un her seçim arifesinde düzenlediği 'Ülkemizin geleceği Sakarya'nın sorunları'' adlı toplantıya AK Parti il teşkilatı mazeret bildirerek katılım sağlamadı.

ADA TRENİ
SASTOP Eş Başkanı Av. Ülker Önder Döker'in açılış konuşması ardından parti il başkanları söz aldı. Ülkemizin mevcut durumu Sakarya'nın sorunları hakkında görüşlerini beyan etti. Milletvekili adayları ve partilerin Sakarya’nın ve ülke sorunları konusunda hemen hemen ayni düşünce ve hedefleri paylaştığı fikrinde birleşilen toplantıda tüm parti temsilcileri Ada treninin merkez gardan seferlere başlaması için taahhütte bulundu.

FİKİR BİRLİĞİ
Toplantının ardından Önder Döker, “Milletvekili adayları valilik ve adliye sarayının merkeze getirilmesi için fikir birliği içinde oldukları ve İktidara geldiklerinde halkın bu arzularının yerine geleceğine söz verdi. Şeker’in özelleştirilmesine karşı çıkan partiler iktidar olduklarında fabrika satışlarının iptal edileceğinde fikir birliği içinde oldu.”

PARTİLER VE VAATLER
Döker, “Asgari ücretin yükseltileceğini ve duruma göre vergi alınmamasının uygun olduğu görüşünde birleşik düşünceler içindeydiler. Taşeron İşçilerin durumlarına çözüm bulunacağı konusunda da fikir birliği oluştu. Çalışanlar üzerindeki vergi yükünün de azaltılacağı, trafik ve raylı sistemin toplantıya katılan parti temsilcilerinin çözüm bulacakları sorunlardı.” Toplantıda ülke ve ilin gündemine ve sorunlarına ilişkin birçok konuda partiler vaatlerini katılımcılara aktardı.

DÖKER’DEN TEŞEKKÜR
SASTOP Başkanı Av. Önder Döker, tüm katılımcılara Sakarya’nın geleceği için hedefledikleri güzel düşünceleri için teşekkür ederken, seçildiklerinde ortak çalışma yapacakları konusunda fikir birliğine vardıklarını ve Sakaryalıları çok güzel günler beklediğini söyledi. Döker ayrıca, toplantıya ev sahipliği yapan İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Sakarya Şube Başkanı Hüsnü Gürpınar’a teşekkür etti.

Editör: Haber Merkezi