Kolip: “Eğer Sakarya’nın yeteri kadar hizmet almadığını düşünüyorsanız, kardeşiniz bile olsa oy vermeyin. Eğer Sakarya’nın her yönüyle layık olduğu hizmeti alamadığını düşünüyorsanız da, projelerimiz ile ekibimiz ile birlikte oylarınıza talibiz.” diye konuştu.

ZİYARETLER
İYİ Parti Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Uzm. Dr. Cihan Kolip, Serdivan’da esnaf ve vatandaşı ziyaret etti. Uzm. Dr. Cihan Kolip’a, Millet ittifakı CHP Serdivan Belediye Başkan adayı Zafer Kazan da eşlik etti. Uzm. Dr. Cihan Kolip, akşam saatlerinde ise Alandüzü mahallesinde vatandaş ile sohbet etti.

KARARSIZ SEÇMEN
Uzm. Dr. Cihan Kolip, seçimi kazanacaklarını ifade ederek, “Ama biz istiyoruz ki daha fazla hemşehrimizin oyunu alarak, farklı bir şekilde sandıktan çıkalım. Sonrasında yaptığımız hizmetler ve hayata geçirdiğimi projeler nedeniyle zaten Sakaryalı hemşehrilerimizin tamamının teveccühünü alacağımıza eminim. Çünkü biz yola çıkarken bile, onlarla istişarelerde bulunarak yola çıktı. Projelerimizi hazırlarken, onlardan gelen binin üzerindeki proje ve fikirler doğrultusunda hazırladık. Sakaryalıların çoğu kararını verdi. Şimdi yüzde 10 civarında kararsız seçmen kaldı. Kararsız seçmenlerden ricamız, lütfen kararsız kalmayın ve mutlaka sandığa giderek, Sakarya’nın geleceğinin belirlenmesine destek olun” dedi.

BENİ ARAŞTIRIN
Gittiği her yerde seçmene kendisini araştırması ve soruşturması tavsiyesinde bulunduğunu belirten Uzm. Dr. Cihan Kolip, “Ben 25 yıllık meslek hayatımın 17 yılını Hekim olarak Sakarya’da geçirdim. Beni araştırın, soruşturun. Kafanızda en ufak bir soru işareti doğuracak nokta varsa, tercihinize saygı duyarım. Zaten böyle bir şey varsa, kardeşiniz olsa ona oy vermeyin. Bizleri araştırdığınızda göreceksiniz, vatanına, milletine bağlı, manevi duyguları yüksek bir insan çıkacak karşınıza. Meslek yaşantımızdan da kabiliyetlerimizi, başarabileceklerimizi sorgulayabilirsiniz.” diye konuştu.

MEMNUN DEĞİLSENİZ BİZE OY VERİN
Seçmenin karşısında iki alternatif olduğunu da anlatan Uzm. Dr. Cihan Kolip, “Vatandaş bakacak. 25 yıldır Sakarya’yı yöneten, yönetim anlayışından memnun mu? Sakarya’ya yeteri kadar hizmet gelmiş mi? Diğer şehirlerden geri kalmamızın sorumluları kimler? Bunu iyi analiz etmeli. Eğer ekonomik krizlerden, işsizlikten, tarımsal geri kalmışlığımızdan, eğitim ve sağlıktaki sıkıntılardan, şehircilik hizmetlerinden memnunsa, oyunu aynı yönetim anlayışına atacak. Eğer memnun değilse, bizlere oy verecek.” dedi.

BİZLERE HAİN DEMEYE YELTENENLER, BİN PİŞMAN OLUYOR
Kendilerine dahi oy isteyemeyenlerin tutundukları tek dalın, büyük bir iftira kampanyası olduğunu da vurgulayan Uzm. Dr. Cihan Kolip, “Bizler projelerimizi ortaya koyduk. Kardeşlik ve beraberlik mesajları verdik. Şimdi bizlere çok çirkin iftiralar atarak, oy toplamak derdindeler. Büyüklerinin iftiralarına kanıp da bizlere hain demeyi düşünenler, sonra bu düşünceleri nedeniyle ezilip, bin pişman oluyorlar.. Çünkü bizleri gözleriyle gördükten sonra, büyük bir günah olan iftira ve gıybete yeltenmiyorlar. Ben Sakaryalılara, bu bölücü dile prim vermediklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Kendilerine oy isteyemeyip, başkalarının hatırına oy isteyenlere oy vermeyecekleri için de minnettarım.” İfadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi