ADAY TANITIMI
İYİ Parti Hendek Belediye Başkan adayı Ahmet Mercan’ın projelerini açıkladığı aday tanıtım toplantısı, Hendek Spor Salonu’nda gerçekleştirildi. Toplantıya İYİ Parti Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır, İl Başkanı Selçuk Kılıçaslan, Büyükşehir Belediye Başkan adayı Uzm. Dr. Cihan Kolip, İlçe Başkanları ile CHP ve İYİ Partili yüzlerce partili ve Hendekli katıldı.

ÇÖZÜM
Başkan adayı Mercan, “İlçemiz büyüdükçe sorunları da büyüyor. Çünkü belediyenin gelirleri çok olmasına rağmen, Hendek’te sorunların çözümü için gerekli çalışmalar yapılmadı.” dedi. Kemaliye Mahallesi’nde kentsel dönüşüme ihtiyaç olmamasına rağmen, belediye ve rant peşinde koşanların vatandaşı kandırdığını iddia eden Ahmet Mercan, “Projeye devam edemiyorlar. Bu insanlar kirada oturuyor. Seçimden sonra kira yardımları da kesilecek. Bu insanların dertlerine sorunlarına çözüm bulmak zorundayız. İnşallah seçimden sonra yapacağız.” dedi.

“HERKESE YARDIMCI OLDUM”
25 senedir siyasetin içinde olduğunu belirten Ahmet Mercan, “Çoğunlukla da ilçe başkanlığı görevinde bulundum. Bu sırada iktidarda olduğumuz zamanlar oldu. Belediyeyi aldığımız zamanlar oldu. Bize gelen tüm Hendeklilerin sorunlarını çözdük. Seçim dolayısıyla, mahalle mahalle, kahve kahve dolaşıyorum. Her yerde de bunu söylüyorum. Bir kişi de çıkmadı ‘benim işimi çözmedin’ diyen.” Dedi.
Programın son bölümünde ise Ahmet Mercan, Hendek için hazırladığı projelerini anlattı

Editör: Haber Merkezi