AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem Yüce, Muhtarlar Federasyonu'nu ziyaret etti. Federasyon Başkanı Erdal Erdem ve yönetimi ile buluşan Başkan Adayı Yüce, mahallelerin ihtiyaçları doğrultusunda muhtarların görüşlerinin çok önemli olduğunun altını çizdi.

BAŞARI TEMENNİSİ
Federasyon Başkanı Erdem, “16 ilçede 665 muhtarımız var. Başkanımız Zeki Toçoğlu'nun fikriyle federasyonumuzu kurduk. Birlik ve beraberlik adına önemli bir adım attık. Biz muhtarlar olarak yerel yönetimlerin mahallelerdeki eli, ayağı, gözüyüz. Muhtarlarımızın mahallelerine yönelik talep ve isteklerinin kısa vadede çözümleri işimizi kolaylaştırır" dedi.

ORTAK HAREKET
Ekrem Yüce, " İnşallah 31 Mart gecesi sevdalı olduğumuz bu güzel şehre hizmet için kolları sıvayacağız. İşbirliği içerisinde çalışarak şehrimize hep birlikte değer katacağız. Şehrimizin tamamına hizmet sunacağız. Vatandaşlarımızla, paydaşlarımızla bir ve beraber olacak, Sakarya'mız için hareket edeceğiz. Allah'ın izniyle hep beraber Sakarya'yı geleceğe taşıyacak adımları atacağız. Bu hedefe ulaşmayı birlikte başaracağız" diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi