Genel Başkan Meral Akşener’in açıkladığı seçim manifestosunda, partinin adaylardan beklediği proje başlıkları yer aldı. Toplantıya İYİ Parti Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır, İl Başkanı Selçuk Kılıçaslan, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Uzm. Dr. Cihan Kolip ve ilçe Belediye Başkan adayları da katıldı.

“MİLLETİMİZ BUNU HAK ETMİYOR”
Milletin azarlandığını ve izzet-i nefsiyle oynandığını ifade eden Genel Başkan Meral Akşener, “Yardım alana dilenci muamelesi yapılıyor. Milletimiz, ‘oy yoksa hainsiniz’ gibi alçakça sözlere muhatap oluyor. Güzünüzün içine baka baka, ‘Bize oy vermezseniz ruz-u mahşerde berat belgeniz olmaz’ gibi edepsizce laflar ediliyor. Milletimiz bunu hak etmiyor! Geldikleri yeri unuttukları gibi, milletimizin kim olduğunu da unuttular” diye konuştu.

ANT İÇTİRDİ
Tüm başkan adaylarına vatandaşa hizmet andı içtiren ve imzalatan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, “İYİ Başkan, adildir, şeffaftır, mütevazıdır. Milli ve evrensel değerlere saygılıdır. Tarihi ve kültürel değerleri korur. Sanatseverdir. Proje üretir. İnsana ve her canlıya saygılıdır. Uzlaşmacıdır. Hukuka, sosyal adalete, demokrasiye saygılıdır. Ortak akılla karar alır” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi