İYİ Parti Adapazarı İlçe Başkanlığı STK ve oda ziyaretlerinin yanı sıra saha çalışmalarına devam ediyor. İlçe Başkanı Serdip Dokumacı ve yöneticileri son olarak Çark Caddesi pasaj içi esnaflarını ziyaret etti.

Ziyaretler hakkında açıklama yapan Dokumacı; “Saha çalışmalarımıza son sürat devam ediyoruz. Bizleri karşısında gören hemşehrilerimizden son zamanlarda sorunların yanı sıra, şu iki cümleyi çok fazla duymaya başladık. Birincisi ‘seçim mi var geziyorsunuz?’ ikincisi ‘sizinle beraberiz yolunuz açık olsun.’
Gerçekten bu iki cümle Sakarya’daki siyasi değişimin sinyalleri olarak önünüze çıkıyor. Birincisi hep söylediğimiz gibi, bu şehirde 20 senedir süregelen tek kale maç bitmiştirin sonucudur. Artık bu şehirde koltuklar kıymetli olacaktır. Koltuktan güç alanların devrinin kapanıp, koltuğa güç verenlerin, liyakatin geleceği ve bundan hemşehrilerimizin ve şehrimizin en büyük faydayı göreceği günlere az kalmıştır inşallah.
Hemşehrilerimizden duyduğumuz, sizinle beraberiz kısmı ise ülkemizde olduğu gibi şehrimizde de hemşehrilerimizin alternatif ve umut olarak İYİ Parti’yi gördüğü ve başta Genel Başkanımız Meral Akşener, Genel Başkan Yardımcımız ve Vekilimiz Ümit Dikbayır olmak üzere tüm kadrolara güvendiği ortaya çıkmaktadır. İnşallah önümüzdeki ilk seçimlerde bunun sandık yansımalarına da hep beraber şahit olacağız'' dedi.

Editör: Haber Merkezi