Adapazarı Gar Meydanı’nda konuşan İnce, katılımdan dolayı memnuniyetini dile getirdi.

"KİMSE EZANI SUSTURAMAZ"
İnce, “"Yarın bir belediye başkanı seçeceğiz. Bu belediye başkanı hangi partili olursa olsun, Bayrağı indirmez, ezanı susturmaz. Hangi partili olursa olsun adaylar milletin evladıdır. Bu seçim bir beka seçimi değil belediye seçimidir” ifadelerini kullandı.

ERDOĞAN'I ELEŞTİRDİ
Son zamanlarda ülkenin ekonomik durumuna da atıfta bulunan İnce, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı kastederek, “Meydanlara gelip mutfağı konuşabiliyor mu? Domatesi, patatesi, biberi, soğanı konuşabiliyor mu” diye sordu.

“NASIL OY VERECEKSİN SENİ SOYANA"
Bu seçimin beka seçimi olmadığı söylemini yineleyen İnce, “Bu seçimin tek bir sloganı var. “Yiğit muhtaç olmuş kuru soğana, nasıl oy vereceksin seni soyana”dedi.

"ÜÇ BEŞ ZİBİDİ ARADAN ÇIKARSA ALNINI KARIŞLARIZ"
8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde İstiklal Caddesi’ndeki yürüyüşte yaşanan ‘Ezan Polemiği’ni hatırlatan İnce, yatsı ezanının 20:35’te okunması gerektiğini söyleyerek, söz konusu tartışmalara sebep olan ezanın 23:40 sularında okunduğunu savundu. İnce, “O okunan ezan namaza değil, fitneye çağrıydı” ifadelerini kullandı. İnce, ezanın bağımsızlık sembolü olduğunu vurgulayarak, “ben ezana hakaret eden kimseyi duymadım. Ama üç beş zibidi de aradan çıkarsa, onun da alnını karışlarız” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi