Eski üyeler istafını vermeye başlarken,İl Başkanı Tever, oluşturacakları güçlü bir yönetim listesini önümüzdeki günlerde Ankara'ya sunacaklarını belirtti.

4 TEŞKİLAT BAŞKANI AÇIKTA KALDI
Bilindiği üzere 31 Mart Yerel Seçimlerinde aday adayı olmak için AK Parti'de İl Başkanı Fevzi Kılıç'ın yanı sıra Akyazı İlçe Başkanı Feyzi Bora, Erenler İlçe Başkanı Resul Erdoğan Yılmaz, Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu, Söğütlü İlçe Başkanı Adem Fidan, Kaynarca İlçe Başkanı Murat Kefli, Karasu İlçe Başkanı İshak Sarı ve Pamukova İlçe Başkanı Fatih Akın'dan oluşan 7 isim görevlerinden istifa etmişti. Bu isimlerden Ali Kemal Sofu, Murat Kefli ve İshak Sarı, ilçelerinden, İl Başkanı Fevzi Kılıç ise Erenler'den belediye başkan adayı olarak gösterildi. Kalan 4 isim ise aday gösterilmedi.

MÜLAKATLAR YAPILIYOR
Görevinden istifa eden 7 ilçe başkanının yerine aday tanıtım toplantısına kadar görevlendirilen vekil başkanlar ilçe başkanlığı yapmıştı. Adayların belirlenmesinden sonra ise söz konusu ilçelere başkan ataması yapılması için genel merkezce belirlenen komisyon Sakarya'ya geldi. Genel merkez heyeti ilçeler için belirlenen adaylar ile tek tek mülakat yaptı. Gerçekleşen mülakatlar sonucunda belirlenecek isimler ilçe başkanı olarak atanacak.

İL YÖNETİMİ İSTİFASINI VERDİ
Fevzi Kılıç'ı istifasından sonra İl Başkanı olarak atanan Yunus Tever ise yeni yönetimini oluşturuyor. Edinilen bilgilere göre Kılıç başkanlığında kurulan yönetim kurulu bugün itibariyle istifalarını verdi. Yunus Tever başkanlığında oluşacak yeni yönetimin ise önümüzdeki günlerde belirlenerek genel merkezin onayına sunulması bekleniyor. Tever'in A Takımının kimlerden oluşacağı ise merak konusu oldu.

Editör: Haber Merkezi