Karasu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Manavpınarı Mahallesi’nde yürüttüğü yol genişletme ve betonlama çalışmalarını tamamladı. Yaklaşık 250 metre uzunluğundaki yol 10 metre genişliğe çıkartıldı, toprak kaymalarını önlemek için perde duvar çalışması gerçekleştirildi. Karasu Belediyesi Fen İşleri ekiplerince yapılan çalışma ile mahalle arası bağlantı yolu betonla kaplandı.
HİZMET İÇİN BURADAYIZ
Başkan İspiroğlu, “Her mahallemize eşit hizmet yapıyoruz. Hiç bir mahallemizi bir başka mahallemizden üstün görmüyoruz. Bizim için aslolan hizmetin milletimize ulaşmasıdır. Onun içinde her birimimiz bu konuda çok hassas davranıyor. Biz milletimize hizmet etmeye geldik” diye konuştu.
YAZIN TOZU, KIŞIN ÇAMURU
Yazın tozdan kışın çamurdan geçilmeyen 250 metrelik kesimin betonlandığını belirten Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu, “Yıllardır Manavpınarı mahallemizin müzmin sorunu olan mahalle arası bağlantı yolumuzu betonladık. Çalışmalarımız bununla sınırlı değil tabii ki; geçen hafta iki adet çocuk parkını mahallemizin hizmetine sunduk. Karasu için çalışmalara devam edeceğiz” dedi.

Editör: Haber Merkezi