Ferizli Belediye Başkanı Ahmet Soğuk, belediye meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri, muhtarlar ve STK’larla bir araya gelerek gündemi değerlendirdi. Özel bir işletmede düzenlenen programda Başkan Soğuk, referandum süreci boyunca hoşgörü ve fikirlere saygı duyulmasının unutulmaması gerektiğinin de altını çizdi.

BELEDİYE ÇALIŞMALARI
Ferizli’de yapılan çalışmaları değerlendiren Başkan Soğuk, detaylı bilgiler verdi. İlçe hastanesinde son aşamaya gelindiğini ve inşaata önümüzdeki birkaç ay içerisinde başlanacağını söyledi. Şu an Ferizli stadının bulunduğu mevcut yere düşünülen sentetik stat projesinin ihale aşamasına geldiğini, kapalı pazar yeri için de son rötuşların yapıldığını, her ikisinin de yapımına önümüzdeki aylarda başlanacağını, SGK binasının ise önümüzdeki birkaç ay içerisinde faaliyete geçeceğini belirtti.

BİRLİK VE BERABERLİK
Başkan Soğuk, “Yaptığımız projelere sadece masraf boyutundan bakmayalım. Masrafsız proje olmuyor. Önemli olan projelerin ilçemize kattığı değer, halkımıza sağladığı ekonomik gelir. Meclis ve Muhtarlar toplantımızı canlı yayınlayarak işlerimizi açık ve şeffaf belediyecilik anlayışı içerisinde yürütüyoruz. Birlik, kardeşlik ruhu içerisinde ilçemize güzel hizmetler sunmaya, ilçemiz için projeler üretmeye devam edelim, dedi.

REFERANDUM SÜRECİ
Referanduma da değinen Başkan Soğuk, “Ferizli Belediye Başkanı olarak ben evet diyeceğim. Hatta ekibimle birlikte referandum için sahalara ineceğiz. Evet için gece gündüz çalışacağız. 90 yıldır parlamenter sistem bir işe yaramadı, hizmetleri yavaşlattı. Ülke yönetilemez bir hal aldı. Cumhurbaşkanlığı sistemi ile hızlı karar alınarak hizmetler daha etkin ve hızlı olacak. Ferizlimiz’in ve ülkemizin hızlı kalkınmaya ihtiyacı var. Ülkemiz ne zaman bir kalkınma hamlesine girişse, içimizdeki ve dışımızdaki vandallar sürekli engel oldular ya da olmaya kalkıştı” dedi.

DARBE ANAYASASI
Başkan Soğuk şöyle devam etti; “Artık darbe anayasasına dayalı sistem istemiyoruz. Gezi olaylarının, 17-25 Aralık’taki hukuk darbelerinin, 15 Temmuz gecesi darbeye kalkışanların perde arkasındakilere bir daha fırsat vermemek istiyorsak, güçlü Ferizli ve Türkiye’nin inşası için Cumhurbaşkanlığı sistemi önümüzde bir fırsat olacaktır. Güçlü ve daha hızlı kalkınan bir Türkiye ve Ferizli için evet diyoruz. Evet için gece gündüz çalışacağız. Tüm halkımızı evet demeye davet ediyoruz. Referandumun ülkemiz için hayırlara vesile olmasını, YüceAllah’tan diliyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi