İlçe Başkanı olarak atanan Aziz Burak Çelik’e başarı dileklerini ileten Başkan Adayı Ekrem Yüce, Pamukova’dan yüksek bir oy oranı beklediklerinin altını çizdi.

“ÇOK ÇALIŞACAĞIZ”
AK Parti Pamukova İlçe Başkanı Aziz Burak Çelik, “Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Ekrem Yüce’ye teşkilatımıza hoşgeldiniz diyor, birlik ve beraberlik içerisinde çalışacağımızı ifade ediyorum. Hedefimiz tüm kademelerimizle birlikte Sakarya’da başarılı ilçeler arasına katılmak hatta birinci olmak için çok çalışacağız” dedi.

GÜZİDE PROJELER
AK Parti Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem Yüce, “40 yıl boyunca hem siyasi hem de bürokrasinin içerisinde çalışmalar yürüttüm. Tüm bu çalışmalarımda vatanıma ve milletime hizmet derdi, düşüncesi içerisinde oldum. Hizmet ve yatırımlar için siyasi olarak güçlü olmamız gerektiğinin bilincindeyiz. Biz Sakaryamızda ve tüm ilçelerimizde olduğu gibi Pamukova teşkilatımızla da bu güzide ilçemizi de örnek projelerle buluşturacağız. Teşkilatlarımızı önemsiyor, azim ve kararlılıkla sahada aktif bir çalışma içerisinde olduklarını biliyorum. İnşallah birlik ve beraberlik içerisinde 31 Mart seçimleri için çok çalışacak, AK Parti çıtasını daha yükseğe ulaştıracağız” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi