Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Arabacıalanı Mahallesi’nde gençlerle buluştu. AK Parti Serdivan İlçe Başkanı Burak Erken ve Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Haldızoğlu’nun da katıldığı buluşmada Başkan Alemdar, siyasi tecrübelerini paylaşırken, gençlerin yönelttiği soruları da cevaplandırdı.

“GENÇLERİ PARTİSİ”
Başkan Alemdar, gelecek dönemde Serdivan’da gençler için farklı projeleri hayata geçireceklerini söyledi. AK Parti iktidarıyla seçilme yaşının 18'e indiğini hatırlatan Alemdar, “Biz gençlerimize inanıyoruz ve milletimize hizmet yolunda gençlerimizle birlikte yürüyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızın da ifade ettikleri gibi, AK Parti gençlerin partisidir.” dedi.

GENÇLERLE İŞBİRLİĞİ
Alemdar; “Gençlerimizle birlikte çalışacağız. Yönetim anlayışımızın mihenk taşı olan şeffaf ve katılımcı belediyecilik çizgimizde; gençlerimizle birlikte hareket etmeye, onların talep ve önerilerini değerlendirerek projelerimize yön vermeye devam edeceğiz. Sizler bu ülkenin geleceğisiniz, yarınlarısınız. Hayal kurmaktan asla vazgeçmeyin çünkü sizlerin hayalleri ve hedefleri ülkemizi, milletimizi şahlandıracak. Kurduğunuz hayallerin gerçekleşmesi için biz de sizlerin yanında olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

31 Mart günü ilk defa oy kullanacak gençlerin de yer aldığı sohbette Alemdar, bu ülkenin yarınları, geleceği olan gençlere her zaman sahip çıktıklarını ve aynı çizgide hareket etmeye devam edeceklerini belirtti.

GENÇLERİMİZİ BEKLİYORUZ
Alemdar; “Fırsat buldukça akademimizin kütüphanesini ziyaret ediyorum. Burada gençlerimizle keyifli sohbetlerimiz oluyor. Serdivan’ın yanı sıra şehrimizin farklı ilçelerinden de gelen öğrencilerimizi kütüphanemizde görmek bize gurur veriyor. Yaptığımız işin ne kadar önemli ve kıymetli olduğunu da onların samimi teşekkürlerinden anlıyoruz. Serdivan Fikir ve Sanat Akademimizin çatısı altında hizmet veren, 15 bin ciltlik kitaplığı ile 7/24 açık ilk sivil kütüphanemize ve akademimizin tüm etkinliklerine gençlerimizi bekliyoruz. İnşallah ‘sizinle sizin için’ anlayışıyla hareket ederek Serdivanımıza gençlerimizle birlikte hizmet etmeye, yeni projelerimizi sizlerle birlikte hayata geçirmeye devam edeceğiz.” dedi

MİLLİ ŞUUR
Gençlerin heyecan ve azimlerinin kendilerini daha da motive ettiğini belirten Alemdar, “Gençlerimizin gönlünde olmak, oradaki yerimizi daim kılmak bizim gönül belediyeciliğimizin aslını teşkil ediyor. Bunun için 31 Mart seçimlerinde gençlerimizin milli şuur içinde en doğru tercihi yapacağına da can-ı gönülden inanıyorum.” diye konuştu

Editör: Haber Merkezi