Büyük Türkiye Yürüyüşü Kesintisiz Devam Edecek

Cumhur İttifak olarak Ferizli’de büyük bir başarı elde ettiklerini ifade eden Başkan Gündoğdu, “Ülkemizin kaderini oyladığımız Genel Seçimleri geride bıraktık. Türkiye Yüzyılı vizyonuna yakışır bir şekilde hareket eden Cumhur İttifakımız, Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde bir seçimden daha alnının akıyla ayrıldı. Ferizlili hemşehrilerimiz her zaman olduğu gibi bu seçimde de Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a sahip çıktı. Reisimiz, Cumhurbaşkanımızın da dediği gibi bugün kazanan sadece Türkiye'dir.” Son sözü yine millet söyledi. Milletimizin kararı nettir: Sayın Cumhurbaşkanımızın güçlü liderliğiyle yeniden büyük Türkiye yürüyüşü kesintisiz devam edecektir. Milletimizin zaferi, Türk demokrasisinin zaferi kutlu ve hayırlı olsun” dedi.

24 Mahallede Çocuk Oyun Parklarımızı Yeniliyoruz

Ferizli genelinde çocuk oyun parkları yenileme çalışmaları başlattıklarını dile getiren Başkan Gündoğdu, 24 mahallede çocuk oyun parkı yenileme çalışmalarının hızla devam ettiğini belirtti. Başkan Gündoğdu, Gölkent, Devlet, Abdürrezzak, Ağacık, Ceylandere, Değirmencik, Hocaoğlu, Karadiken, Kusca, Nalköy, Sarıahmetler ve Tokat Mahallelerinde çocuk oyun gruplarının kurulduğunu, program dahilinde kalan mahalleler için de çalışmaların devam edeceğini ifade etti.

Şehit Hacı Uzun Caddemiz Yenilendi

Şehit Hacı Uzun Caddesi’nin yeni yüzüne kavuştuğunu belirten Başkan Gündoğdu, “Büyükşehir belediyemiz ile birlikte yaklaşık 1 km'lik yol, 2 bin 500 ton asfalt serimi ile tamamlandı.  İlçemiz adına Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ekrem Yüce’ye teşekkür ediyorum. İlçemize hayırlı, uğurlu olsun” dedi.

Gölkent Mahallesi Yol Genişletme ve Kaldırım Çalışması

Gölkent Mahallemizde yapılan doğalgaz çalışmasının ardından ulaşım konforunu en üst noktaya taşımak için çalışmaların başladığına vurgu yapan Başkan Gündoğdu, “bu yönde sürdürdüğümüz çalışmalar kapsamında, Gölkent mahallemizde yaklaşık 2 km uzunluğundaki cadde üzerinde yol genişletme ve düzenleme çalışmalarına başladık ve geçtiğimiz hafta Cuma günü çalışmalarımızı tamamladık. Ardından kaldırım çalışması yapılarak caddemiz asfaltlanacak. Bu yapılan çalışmaların Gölkent mahallemize hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

5 Madde Karara Bağlandı

Gündemin 1’nci maddesinde Ferizli İlçesi Hocaoğlu Mahallesi içerisinde kırsal yerleşim alanının belirlenmesine yönelik, kamu yararı kararı alınması ile ilgili İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün teklifi görüşülerek oybirliği ile imar komisyonuna havale edildi.

Gündemin 2’nci maddesinde görüşülen, Ferizli İlçesi Ceylandere Mahallesi içerisinde kırsal yerleşim alanının belirlenmesine yönelik, kamu yararı kararı alınması ile ilgili İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün teklifi oybirliği ile imar komisyonuna havale edildi.

Gündemin 3’üncü maddesinde ise Ferizli İlçesi Gölkent Mahallesi 1397, 1408, 1493, 1498, 1535, 1536, 1548 parsellere yönelik hazırlanan 1/5000 ölçekli nazım imar planı değişikliği Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından onaylanan nazım imar planına uygun olarak hazırlanan 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliğinin yapılması ile ilgili İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün teklifi görüşülerek oybirliği ile imar komisyonuna havale edildi.

Gündemin 4’üncü maddesinde Ferizli Belediyesi’ne 4 adet sıfır kilometre hafriyat kamyonu aracı alımı ile ilgili borçlanma ve taşıt alım yetkisi konusu oybirliği kabul edildi.

Gündemin 5’inci maddesinde ise Ferizli Belediyesi Park ve Bahçe Hizmetleri Şirketine 4 adet sıfır kilometre hafriyat kamyonu aracı alımı ile ilgili borçlanma ve taşıt alım yetkisi konusu oybirliği kabul edildi.

Ferizli Belediyesi Haziran ayı meclis toplantısı, dilek ve temenniler kısmının ardından sona erdi./Haber MERKEZİ

Editör: Can İkiz