Dr. Arslan, “Evrenköy’ün sorunlarını çözeceğiz. Bu bizim namus sözümüzdür. Ayrıca Adapazarı’nda 3 sene içinde imarı yapılmamış mahalle bırakmayacağız” dedi

EVRENKÖY’DE TOPLANTI
İYİ Parti Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır, Büyükşehir Belediye Başkan adayı Uzm. Dr. Cihan Kolip, Adapazarı Belediye Başkan adayı Dr. Aydoğan Arslan, İYİ Parti Adapazarı İlçe Başkanı Ahmet Şahindur, Evrenköy Mahallesi’nde düzenlenen toplantıda, mahalle sakinleri ile bir araya geldiler. Toplantının başında konuşan Büyükşehir Belediye Başkan adayı Uzm. Dr. Cihan Kolip, Evrenköy Mahallesi’nin sorunlarını çok iyi bildiklerini ifade ederek, “Bizler göreve gelirsek, Allah’ın izniyle, sizlerin hakkını kimseye gasp ettirmeden, adaletli ve hızlı bir şekilde, bu sorunu çözeceğimizi bilmenizi istiyoruz” diye konuştu.

TEKLİFLERİ REDDEDİYORLAR
İYİ Parti Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır ise vatandaşların sorunlarının çözümü için TBMM’ne verdikleri yüzlerce kanun teklifi veya araştırma önergesinin AKP ve MHP tarafından ret edildiğini belirterek, “Mesela Asgari ücretten vergi alınmasın dedik. Asgari ücretlimiz en azından elektrik, su, doğalgaz faturalarını öder. AKP ve MHP kabul etmedi. Emeklilikte yaşa takılanların sorunlarının çözümünü istedik. AKP ve MHP kabul etmedi. Üstelik de her iki partinin de seçim beyannamelerinin arasında olmasına rağmen. Bize ne cevap veriyorlar biliyor musunuz? Nasıl olsa, ne yaparsak yapalım seçimi kazanıyoruz. Şapkayı koysak kazanıyoruz. 31 Mart’ta bu düşünceye bir ders vermemiz gerekiyor. Genel Başkanımızın ifadesi ile Hükümetin kulağını çekelim. Bu şekilde kendilerine çeki düzen versinler” dedi.

NAMUS SÖZÜ VERDİ
Evrenköy’ün 1956 yılında muhtarlık olduğunu anlatan İYİ Parti Adapazarı Belediye Başkan Adayı Dr. Aydoğan Arslan, “1956’dan buyana çözülmeyen bir sorununuz var. Son zamanlarda da bu katlanarak arttı. 70 yıldır devam eden sorunu, çözmeyen, çözemeyen 25 yıllık da bir iktidar var. Sizi bir kere daha kandırmalarına izin vermeyin. Çözmek isteyen ilk 5 yılda çözemeyebilirdi. İkincisinde de deneyebilirdi. Ama üçüncüsünde mutlaka çözmeliydi. Eğer çeyrek asırdır bunu çözemiyorsa, bunun adı “Ben çözmek istemiyorum”dur. Biz bunu çözeceğiz arkadaşlar. Bu sizlere namus sözümüzdür” diye konuştu.

MERKEZ OLACAK
Kuzey bölgelerdeki mahallelerin hepsine hitap edecek, üreticiden tüketiciye ve üreticiden toptancıya direk satışların yapacağı büyük bir merkez kuracaklarını kaydeden Dr. Aydoğan Arslan, “Bu merkezi de sizin buraya, Evrenköy’e kuracağız. Bu sizleri, bütün köylerin merkezi haline getirecek. Buradaki sosyal hayatı da, ekonomik hayatı da müthiş derecede canlandıracaktır” şeklinde konuştu.

İMAR PROBLEMLERİ
Evrenköy Mahallesi’nin sadece tapu problemini çözmenin yetmeyeceğini de kaydeden Dr. Arslan, “Buranın imar problemini de çözmek gerekiyor. Bakın Adapazarı’ndaki 84 tane mahalleden 33 tanesinin imar problemi var. Ben şuna da söz veriyorum. Sadece sizin değil. 33 tane mahallenin imar problemini 3 yıl içerisinde tamamlayacağız Allah’ın izniyle” ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi