IŞIKSU TEMPOYU ARTIRDI
Cumhur İttifakı AK Parti Adapazarı Belediye Başkan Adayı Mutlu Işıksu, İlçe Başkanı Metin Kurtuluş, meclis üyesi adayları ve teşkilat mensupları ile Adapazarı’nı karış karış geziyor. Başkan Adayı Işıksu, AK Parti Adapazarı Seçim Koordinasyon Merkezi’nin hazırladığı program kapsamında; Engelsiz Kafe’de engelli vatandaşlarla bir araya geldi; Tarihi Uzunçarşı, Kapalı Çarşı, Bakırcılar Çarşısı, Atatürk Bulvarı, Seramik Taksi Durağı, Şal Sokak, Dr. Kamil Sokak, 198 No'lu Sokak, Dr. Nuri Bayar Caddesi, Erman, Türkoğlu, Varna ve Ataman İş Hanı’nda esnafları ziyaret etti; Cumhuriyet, Tığcılar, Karaman, Korucuk, Elmalı, Karadere ve Işıklar mahallelerinde kahve ve ev toplantıları gerçekleştirerek vatandaşların taleplerini aldı.

“ESNAFIMIZIN DUÂLARINA LAYIK OLACAĞIZ”
Engelsiz Kafe’de engelli vatandaşlarla bir araya geldikten sonra Adapazarı esnafını gezerek taleplerini alan Başkan Adayı Işıksu, engellilerin sosyal yaşama katılımlarını artırarak yaşam kalitelerini yükseltmek için çalışmalar yapacaklarını vurguladı. Adapazarı esnafının öneminden bahseden Işıksu, “Esnafımız hayatımızın her anında bizlerle birliktedir, Adapazarı'mızın çimentosudur. Şehrimizin esnafı insana huzur verir, yüzünü güldürür, mutlu olurlarsa bir şehir mutlu olur. Onlarla birlikte olunca Adapazarı'mızın ihtiyaçlarını daha net müşahede ediyoruz. Bir gün değil, her gün beraber olacak,  etkin katılımlarıyla ihtiyaçlarını giderecek, beklentilerini karşılayacak tüm hizmetleri hep birlikte sunmaya gayret edeceğiz. Şehrimizin en güzel değerleri olan çarşılarımızı da daha iyi koşullara taşıyacak tüm çalışmalarda yer almak ve esnafımızın duâlarına her zaman layık olmak istiyoruz.” diye konuştu.

“HER YAŞA, HER KESİME DOKUNACAK HİZMETLER SUNACAĞIZ”
Mahalleleri gezerek kahve ve ev toplantıları yapan Başkan Adayı Işıksu’ya vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor. Şehri birlikte yönetmeye hazır olduklarını belirten Işıksu, “Hemşehrilerimizin yüzü her zaman gülsün, huzur ve mutlulukları daim olsun istiyor, Adapazarı'mızın her noktasına etkin hizmet götürecek yönetim anlayışımızla çalışmalarımızı planlıyoruz. Köyden mahalleye dönüşen yerleşim yerlerimizde çiftçilerimizin sorunlarına cevap bulacak tüm projelere destek olma sorumluluğumuzu yerine getirmek istiyoruz. Öncelikli hedefimiz Adapazarı'mızın tüm mahallelerinde her yaşa, her kesime dokunan hizmetler sunmaktır. Çünkü biz şehrimize, hemşehrilerimize sevdalıyız!” ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi