EKONOMİK SIKINTI
İYİ Parti Adapazarı Belediye Başkan adayı Dr. Aydoğan Arslan, göreve geldiklerinde Adapazarlıların sosyal belediyecilik anlayışı ile tanışacağını belirterek, ekonomik şartlar gereği, her zamankinden daha fazla destek yapmak zorunda olduklarını söyledi. Dr. Arslan, yaptığı açıklamada, ziyaretleri sırasında vatandaşın ekonomik krizden çok büyük sıkıntılar yaşadığını anlattığını belirterek, “Belediye bu konuda ne yapabilir?” diye kendilerine sorular sorduklarını söyledi.

SOSYAL BELEDİYECİLİK
“Belediye elbette ki enflasyonu düşüremez” diyen Dr. Arslan, “Ama bir belediye, ekonomik krizden çok fazla etkilenen vatandaşlarına, yapacağı sosyal belediyecilik hizmetleri ile desteklerde bulunabilir. Mesela biz diyoruz ki, öğrencilerimize ulaşımı ücretsiz yapacağız. İhtiyaç sahiplerine İYİ Kart vereceğiz. Para yardımlarını bu kartlara yükleyeceğiz ki, insanlarımız ihtiyaçlarını kendileri alabilsinler. Bunlar gibi daha bir çok desteğimiz olacak. Bütün bunları topladığımızda, aile bütçelerine ciddi destekler sağlamak hedefindeyiz.” Dedi.

ADAPAZARI’NA HUZUR GELECEK
Belediyelerin kar gütmeyen kuruluşlar olduğunu anlatan Dr. Arslan, “Adapazarı’na huzur getirmek istiyoruz. Bu şehir, kurulan dostluklarla anılan bir şehirdir. Bizim birbirimiz ile olan bağımız çok kuvvetlidir. Yeniden bu sosyal dokuyu oluşturmak istiyoruz. Şehri inşa ederken, ekonomik krizi hep birlikte atlatırken her zamankinden daha fazla birlik ve beraberliğe ihtiyacımız olacak. Çünkü bütün bunları, hep birlikte yapacağız” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi