"5 DAKİKA DÜŞÜNÜN"
CHP Adapazarı Belediye Başkan Adayı İsmail Kılıç, Çamyolu ve Hızırtepe Mahallerinde vatandaşlarla buluştu. Seçimlere az bir zaman kala vatandaşlardan destek isteyen Kılıç, “Haftalardır Adapazarı ilçemizde vatandaşlarımızla buluşuyor, sorunlarını dinliyor ve projelerimizden bahsediyoruz. Artık seçimin en kritik sürecine girdik. Pazar günü sandıklara giderek belediyelerimizde 5 yıllık yönetimleri oylayacağız. Ben tüm vatandaşlarımız 5 dakika düşünmelerini tavsiye ediyorum. Zira herkesin tek oyu var ve 5 yıl pişman olmayı kimse istemez” dedi.

"MÜTHİŞ BİR HAVA YAKALADIK"
Kılıç sözlerini şöyle sürdürdü: “Adapazarı’nda müthiş bir hava yakaladık. Şu an Adapazarı’nda iktidarın tek alternatifi biziz. Adapazarı’nda değişimin ve halk ittifakının adayı İsmail Kılıç’tır. Adapazarı’nda değişimin kaçınılmaz olduğu ortadadır. Biz esnafın daha çok kazandığı, çiftçinin daha iyi verim aldığı, iş adamlarının yatırım yapacaklarında belediyenin desteğini arkasında buldukları, huzurlu ve cazibe merkezleri olan bir Adapazarı inşa etmek istiyoruz. Yeniden Güçlü Adapazarı için 31 Mart’ta tüm hemşerilerimizden destek bekliyoruz.”

"YENİDEN GÜÇLÜ ADAPAZARI"
Kılıç son olarak ise şunları söyledi: “Adapazarı için yapacak çok işimiz var. Bu işleri halkımızla birlikte yapacağız. Bir Halk AVM’si yapmak istediğimiz Katlı Pazarımız var. Fuar merkezi inşa edeceğimiz Yenikent’imiz var. Yatırım, Dış Ticaret ve Tarım Destek Ofislerimiz var. Tüm ibadethanelerimizin çevre düzenlemesi, sosyal yaşam alanları, sanat sokakları, ulaşım projeleri var. Bunları hep birlikte başaracağız. Yeniden Güçlü Adapazarı’na hep birlikte ulaşacağız."

Editör: Haber Merkezi