İyi Parti Serdivan İlçe Başkanı Ahmet Uçak, İyi Parti’ye üye olan bir vatandaşı “Bir dönem MHP’de görev yapmış Bahri Yüksel ‘Güneş’in doğuşunu izlemek istiyorum’ diyerek partimize üye oldu” şeklinde duyurunca, MHP’den tepki ve yalanlama gecikmedi.

MHP Serdivan İlçe Başkanı Yaşar Kara, “Bahri Yüksel adlı vatandaşımızın partimizde değil görev yapmak, geçmişten bugüne MHP’ye üyeliği bile yok. İyi Parti İlçe Başkanı ya algı peşinde koşuyor ya da üye olmak için kendilerine müracaat eden her kişiyi MHP’den geldi sanıyor. Sanki MHP’den istifa edenler varmış da, İyi Parti’ye geçiyorlarmış gibi gösterme çabası içinde olmak, kendilerine yakışan bir davranıştır. Biz buna siyasi çürümüşlük deriz, takdiri de kamuoyuna bırakırız” dedi.

MHP’li olarak lanse edilmek istenen vatandaşın sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşıma da açıklamasında yer veren Kara, “Yeniden Refah Partili olduğu ve partinin 23 Haziran 2019 tarihli programına görevli olarak katıldığı açıkça görülen bu vatandaşımızın İyi Parti’ye MHP’den geçtiğini belirtmenin insafla, izanla ve siyasi ahlakla bağdaşır bir yönü yoktur” ifadesini kullandı.

 

      

Editör: Haber Merkezi