GENİŞ KATILIM
15 Temmuz Milli İrade derneği yönetimi tarafından düzenlenen 28 Şubat Post- Modern darbesinin 22. yıldönümünde Atatürk Spor Salonu doldu taştı, konuşmacı Şevki Yılmaz 28 Şubat’ın içyüzünü anlattı. Gecede AK Parti milletvekilleri Ali İhsan Yavuz, Recep Uncuoğlu, Çiğdem Erdoğan Atabek, İl Başkanı Yunus Tever, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem Yüce, vali yardımcıları, üst düzey bürokratlar, sivil toplum kuruluşların temsilcileri hazır bulundu. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan gecede Kur’an tilaveti yapıldı ve Adapazarı İmam Hatip Lisesi mehter takımı bir sunum yaptı. 15 Temmuz Milli İrade Derneği Genel Başkanı Ali İnci’nin duygusal konuşması salonda bulunan herkesin gözlerini buğulandırdı.

‘DİNİMİZİ KULLANDILAR’
Geceye konuşmacı olarak katılan 20.dönem milletvekili ve 28 Şubat mağdurlarından Şevki Yılmaz, Osmanlı yönetimi ile bugünkü tarih arasında yaşanmış örnekleri ortaya serdi. Yılmaz, “Yapılan tüm darbelere bakalım: FETÖ dahil hepsi dinimizi kullanarak ama aslında dinimize karşı yapılmıştır. Bu gafiller zamanında Osmanlıyı yıkmayı başardılar ancak şimdi Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın dimdik duruşu sayesinde elleri kolları bağlı kaldılar. Allah bunlara en ufak bir fırsat vermesin, zaten vermedi de. Biz yolumuzdan bildiğimiz gibi başımız dik olarak yürüyeceğiz” dedi. Şevki Yılmaz 28 Şubat ve diğer darbeleri anlatırken sözleri alkışlarla sık sık kesildi.

MAĞDURLARA PLAKET
20 Şubat Post- Modern darbesi ile mağduriyet yaşayan ve zulüm gören kişilere özel olarak hazırlanmış plaketler verildi, gecede son konuşmayı yapan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz geceyi düzenleyen Ali İnci ile konuşmacı Şevki Yılmaz’a teşekkür etti. Program sonunda yapılan çekiliş ile 7 kişi umre ziyareti kazandı.

Editör: Haber Merkezi