Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, AK Parti Serdivan İlçe Başkanı Burak Erken ile birlikte Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Serdivan İlçe Başkanı İbrahim İskender'e misafir oldu. İlçe yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu ziyarette Başkan Alemdar "Cumhur İttifakı" çatısı altında iyi niyetle çıkılmış yolun, millet için hayırlı olacağını ifade etti.

BAHÇELİ’YE TEŞEKKÜR
Başkan Alemdar, 15 Temmuz darbe girişiminde ve sonrasında, vatan hainlerine karşı oluşturulan birlikteliğin paydasında, ülkenin ve milletin menfaatlerinin yer aldığını belirterek, bu birlikteliğin mimarlarından MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye ödünsüz tavrından ve dik duruşundan dolayı teşekkür etti.

ORTAK GAYE HİZMET
Cumhur İttifakı’nın yereldeki dinamikleri noktasında; MHP İlçe Başkanı İbrahim İskender ve yönetim ekibinin de desteklerini esirgemediklerini, ittifaka aynı hassasiyetle yaklaştıklarını ifade eden Alemdar, “Cumhur İttifakı, yerel seçimler için kurulmuş bir ortaklık olmaktan öte ülkemizin ve milletimizin geleceğini düşünen halis niyetli insanların birlikteliğidir. Bundan sonra da birlikteliğimiz sürecek. Ortak gayemiz hemşehrilerimize hizmetin daha iyisini sunabilmektir.” dedi.

TAM DESTEK
İlçe Başkanı İbrahim İskender ise Cumhur İttifakı’nı bir dava olarak gördüklerini ve bu davaya Milliyetçi Hareket Partisi Serdivan İlçe Teşkilatı olarak tam destek verdiklerinin altını çizerek, Cumhur İttifakı’nın Serdivan’da ve tüm ülkede hayırlara vesile olmasını temenni etti.

Editör: Haber Merkezi