CHP heyeti, İYİ Parti GİK Üyesi Ümit Dikbayır, İYİ Parti Hendek İlçe Başkanı Fatih Bayındır ve parti yöneticileri tarafından karşılandı.
CHP İlçe Başkanı Reyhan Azak, İYİ Parti’nin Türkiye siyasi yelpazesinde boşalan bir görüşü başarıyla temsil edeceklerine inandıklarını, İYİ Partinin CHP gibi parlamenter, demokratik cumhuriyetten yana olduğunu, referandumda bu iki partinin birlikte hareket ettiklerini, gelecekte de seçim güvenliği ve ülke için birlikte hareket etme ümidinde olduğunu belirtti.
CHP İlçe Başkanı Reyhan Azak, İYİ Parti’nin kuruluşu aşamasında engellemelerle karşılaşmasına rağmen Hendek'te parti kurucularını ve olağan kongre ile yeni yönetimle başkanlığa seçilen Fatih Bayındır'ı tebrik edip çalışmalarında başarı diledi.
İYİ Parti GİK Üyesi Ümit Dikbayır ve İlçe Başkanı Fatih Bayındır, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun İYİ Parti Merkezi’nde Genel Başkan Meral Akşener'i ziyaretiyle diyalog ve işbirliği ortamının başladığına inandıklarını belirterek, nazik ziyaretleri için CHP Hendek heyetine teşekkür etti.

Editör: Haber Merkezi