Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Grup Başkanvekili Muhammed Levent Bülbül, aşıyla ilgili sosyal medyada yapılan olumsuz haberler ve sosyal mesajlara itibar edilmemesi gerektiğini söyledi. İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Aziz Öğütlü'yü ziyaret eden Bülbül, burada sağlık alanında gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Daha sonra Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Korucuk Kampüsü'ndeki Aşı Merkezi'ne geçen Bülbül, hastalara geçmiş olsun dileklerini iletti, yetkililerle de aşılama konusunda fikir alışverişinde bulundu. Bülbül, ziyaretinin ardından salgınla mücadelede bilinçlenmenin sağlanması ve farkındalık oluşturmak amacıyla ziyaretler gerçekleştirdiklerini belirtti. İKİ DOZ YAPTIRDIM

Kendisinin de iki doz aşı yaptırdığını anlatan Bülbül, şöyle konuştu: "Şurası kesin, aşı olanlarda yoğun bakımlarda yatan hasta sayısının çok az olduğunu ve aşının ciddi oranda koruyuculuğunun bulunduğunu görüyoruz. Vefatlarda ve yoğun bakımda yatanlardan çoğunun aşı yaptırmayanlardan olduğunu biliyoruz. Bu durumun son derece üzüntü verici. Bir gerçek var, aşı koruyor, kurtarıyor. Toplum içerisinde somut olmayan birtakım gerekçelerle, delili, hiçbir ispatı olmayacak bazı ifadelerle bu meselenin üzerine büyük bir karartma ve kafa bulandırma işi yürütülüyor. Bu nedenle aşıyla ilgili sosyal medyada yapılan olumsuz haberler ve sosyal mesajlara itibar edilmemesi gerekiyor." Sağlık Bakanlığı’nın salgın sürecindeki açıklamalarının önemli olduğunu anımsatan Bülbül, devletin bütün kademelerindeki yöneticilerin gönül rahatlığıyla aşı olduğunu kaydetti. Bülbül, salgından kurtulmanın yolunun aşıdan geçtiğini sözlerine ekledi.

BARO’YA ZİYARET
Milletvekili Bülbül ayrıca İl Başkanı Av. Ahmet Ziya Akar ve İl Başkan Yardımcıları ile birlikte yeni görevleri nedeniyle Sakarya Barosu Başkanı Av. İlknur Ebiz Yıldız’ı ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti. Baro Başkanı Yıldız’ın makamında gerçekleştirilen ziyarette, Milletvekili Bülbül ve İl Başkanı Akar, Başkan Yıldız’a ve yönetim kurulu üyelerine yeni görevleri dolayısıyla başarılar dilediler. Ziyarette baro ve şehir ile ilgili konularda fikir alışverişinde bulunuldu.

Editör: Haber Merkezi