Sakarya Büyükşehir Belediyesi Cumhur İttifakı AK Parti Başkan Adayı Ekrem Yüce, MHP Taraklı İlçe Teşkilatı’nı ziyaret etti. Ziyarette Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya, Taraklı Belediyesi Cumhur İttifakı MHP Başkan Adayı İbrahim Pilavcı, AK Parti Taraklı İlçe Başkanı Erdal Özen, MHP Taraklı İlçe Başkanı Halim Cingöz ile birlikte çok sayıda partili yer aldı.

EN YÜKSEK OYU ALACAĞIZ
Taraklı Belediyesi Cumhur İttifakı MHP Başkan Adayı İbrahim Pilavcı, “Cumhur İttifakının en başarılı olacağı il Sakarya, ilçesi ise Taraklı olacaktır. Teşkilatlarımız olarak AK Parti ile beraber en iyi çalışmaları yapacağız. İnşallah 31 Mart’ta göreve gelirsek Taraklı’yı Sakaryamızın vitrin ilçesi haline getireceğiz” derken; MHP Taraklı İlçe Başkanı Halim Cingöz ise, Cumhur İttifakı olarak Sakarya’a en yüksek oyu alacağımıza inanıyoruz dedi.

GEREKEN DESTEK İÇİN ÇOK ÇALIŞACAĞIZ
AK Parti Taraklı İlçe Başkanı Erdal Özen, “Ekrem Başkana olan güvenimiz tamdır. Bize Taraklı’nın ne derdi ne sorunu olursa çözeceğiz dedi. Bizde 31 Mart’ta Ekrem Başkana gereken desteği vereceğiz. İnşallah Taraklı’da iyi sonuçlar alacağız” dedi. Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya ise, “Cumhurbaşkanımızında ifade ettiği gibi 31 Mart seçimleri artık bir beka mücadelesidir. Bu mücadelede gereken destek için çok çalışacağız” dedi.

GÖNÜLLERE KÖPRÜLER KURACAĞIZ
Başkan Adayı Ekrem Yüce, “Taraklı Cumhur İttifakının yuvasıdır. İnşallah bu ittifak bu birliktelik uzun yıllar boyunca sürer. Birlite rahmet vardır. Bayrağımız bir, devletimiz bir ve davamız bir dedik. Bu birliktelik ile inşallah büyük işler başaracağız. Taraklı’da yiğit ve başarılı bir başkan adayımız var. İnşallah onla beraber güzel işlere imza atacağız. Taraklı’ya bugüne kadar yapılmış olan yatırımları arttıracağız. İnşallah biz gönüllere köprüler kuracağız, birlikteliği sağlayacağız ve memleketimize, milletimize en iyi şekilde hizmet edeceğiz” dedi.

Editör: Haber Merkezi