RESTORASYON ŞART
AK Parti Ferizli Belediye Başkan Adayı İsmail Gündoğdu, seçim çalışmaları ile ilgili gazetemiz Genel Yayın Koordinatörü Engin Arapoğlu’na açıklamalarda bulundu. Vatandaşın beklentilerinin büyük bölümünün belediye hizmetleriyle alakalı olduğunu söyleyen Gündoğdu, “Büyük projelere imza atamayız belki ama belediye hizmetlerini iyi yaparız diye bir iddiamız var. Ferizli’nin yollarıyla, parklarıyla, kaldırımlarıyla ciddi bir restorasyona ihtiyacı var. Her yer ihmal edilmiş. Merkezdeki mahallelerde toplam iki üç park var ve harabe vaziyette. Ciddi bir belediyecilik eli değmesi lazım ilçeye. Eskiyi suçlamak da istemiyorum. Hizmetlerin çoğu yerin altına yapılmış olabilir ama yerin üstüne de eğilmek gerekiyor” dedi.

EKİBİMİZ HAZIR
Büyükşehir Belediyesi ile koordineli çalışmanın önemine değinen İsmail Gündoğdu, “Geçenlerde Büyükşehir Belediye başkan adayımız Ekrem Yüce ilçemize geldi ve birlikte program yaptık. Bu manada kendisi elimizi rahatlattı diyebiliriz. Kendisinin ‘İsmail kardeşimin her vaadinin altına imzamı atarım’ sözü benim için çok önemliydi” diye konuştu. Geçmişte Ferizli Belediyesi’nde görev yaptığını hatırlatan Gündoğdu, şöyle devam etti: “Çalışan arkadaşların hemen hepsini tanıyorum. Belki bir iki takviye yapabiliriz. Ama kimin hangi işi nasıl yapacağıyla alakalı bir planlamamız var. Meclis listemiz de pırlanta gibi arkadaşlardan oluşuyor. Vatandaşların listemize bu manada hiçbir eleştirisi yok.”

SİNANOĞLU-GÖLKENT
Sinanoğlu ve Gölkent mahallelerinin önemini bildiklerini de söyleyen İsmail Gündoğdu, “Sinanoğlu içme suyu ve kanalizasyonla alakalı ciddi sorunları olan bir mahallemiz. Ekrem başkanımız da bu sorunun çözümü için taahhütte bulundu. Bir diğer talep de doğalgaz. Önce altyapı bitecek, ondan sonra doğalgaz çalışmasını yapacağız diyoruz. Yöresel ürünler pazarı kurmayı planlıyoruz. Gölkent’le alakalı altyapı ve içmesuyu problemi yok. Merkezde yeni bir cadde düzenlemesi gerekiyor” ifadelerini kullandı. Marmara’nın en büyük OSB’sinin Ferizli’de kurulacağını söyleyen Gündoğdu, “Biz istemesek de bu OSB artık kurulacak. En kısa sürede kurulması için elimizden gelen gayreti göstereceğiz” dedi.

Editör: Haber Merkezi