YOĞUN TEMPO
İYİ Parti Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Uzm. Dr. Cihan Kolip, yoğun tempoda programlarını sürdürüyor. Taraklı’da Belediye Başkan adayı Mehmet Aydın ile ziyaretlerde bulunan Cihan Kolip, “Ülkede beka sorunu var diyenler, beka sorunu arayanlar Taraklı’ya gelsin. Bizim beka sorunumuzun, ihmal, terk edilmiş, hizmetten mahrum bırakılmışlık olduğuna, burada şahit olsun. Milletimizin beka sorununun gerçekten ne olduğunu anlamak isteyenler, Taraklı pazarını gezsin. Esnafımızın çaresizliğini, insanlarımızın yokluktan neler yaptıklarını izlesinler. İnsanların evlerine konuk olsunlar. Buradaki yokluğu görsünler.” dedi.

TARAKLI’NIN KADERİ DEĞİŞECEK
Vizyon projelerinden birinin Taraklı’ya büyük bir “Geriatri, yaşlı bakım ve yaşam merkezi” yapmak olduğunu anlatan Uzm. Dr. Cihan Kolip, “Bu projemiz büyük ilgi gördü. Şimdiden bazı temaslarımız başladı. Yurt dışından da misafirler ağırlayacağız. Taraklı, bu yönüyle sadece kendi ekonomisine değil, ülkemiz ekonomisine de büyük katkılarda bulunacak” dedi.

“HATIRA VE GÖNÜLE OY YOK”
Arifiye’de vatandaşlarla buluşan Uzm. Dr. Cihan Kolip, burada da Sakarya’nın makus talihinin değişmesi için artık hatıra ve gönüle oy verilmemesi gerektiğini ifade ederek, “25 senedir Sakaryalıları bu şekilde kandırıyorlar. Bu büyük bir kandırmacadan ibaret. Onların yönetim anlayışı ile 25 senede Sakarya, çok büyük bir köy oldu ancak. Buradaki kadroların ne vizyonları var ne de liyakatleri. Bugüne kadar hatıra gönüle oy istemekten başka bir icraatları da olmadı” dedi.

Editör: Haber Merkezi