YÜZDE 70’E HAKARET
İYİ Parti Milletvekili Ümit Dikbayır, yaptığı açıklamada yerel seçim öncesinde hükümetin konuyu devletin bekası meselesine getirmeye çalıştığını ve millete ‘Zillet-illet’ diyerek hakaret ettiğini ifade ederek, “Her geçen gün bu zehir zembelek sözleri önce kendilerini zehirliyor. Çünkü milletimiz bu ağır hakaretleri hak etmiyor. Bugün kendilerine oy vermeyecek olduğundan ötürü ‘zillet’ olarak nitelendirdikleri milletimiz yüzde 65-70’lere ulaştı” dedi.

KENDİNE YAKIŞANI SÖYLÜYOR
Milletimize söylenen ağır hakaret ve bölücü söylemlerin amacına ulaşmadığını, tam tersine her gün daha fazla tepkiye neden olduğunu kaydeden Milletvekili Dikbayır, “Herkes kendine yakışanı söylüyor, yapıyor. Bizi bu seviyesiz üsluba çekmeye çalışanlara cevap vermeyeceğiz. Söyledikleri gibi devletimizin beka sorunu yok. Mutfakta boş tencere sorunu var. Milletimiz de bunu gayet iyi görüyor. Karşılığını da verecek.” diye konuştu.

ŞEHİT BABASINA TERÖRİST DİYORLAR
Cumhurbaşkanı ve Bahçeli’nin itham ve hakaretlerinin çok farklı ve milletimizde derin yaralar açan yerlere gittiğini vurgulayan Milletvekili Dikbayır, “Önceki gün Balıkesir´de bir şehit babası ağlayarak, `Ben 75 yaşındayım, bir şehit babasıyım. Benim oğlum şehit, şehit. Ben Millet İttifakı'na yani İsmail Ok´un adaylığına oy vereceğim, terörist diyorlar bana. Ben terörist değilim. Aynını misliyle iade ediyorum” diye haykırıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan’a, Devlet Bahçeli’ye haykırıyor. Milletimizi bu duruma düşürmeye kimsenin hakkı yok” dedi.

Editör: Haber Merkezi