Başvuru öncesinde MHP’li Belediye Meclis Üyesi Harun Köymen, Kuran-ı Kerim okudu ve dua edildi. Başvuru sırasında MHP Akyazı İlçe Başkanı Ali Dertli, Ali Şener Bayraktar’a parti rozetini taktı.

"AMACIM İLÇEME HİZMET" 
Ali Şener Bayraktar yaptığı konuşmada hiçbir zaman makam ve mevki sahibi olma gibi bir düşüncesi olmadığını söyledi. Bayraktar, “Ben 20 yıldan beri başında olduğum kuruluşlarda bu hazzı yaşadım. Benim bu göreve talip olmamdaki asıl amaç doğduğum, büyüdüğüm ve şu anda da yaşadığım güzel ilçeme eser kazandırmak ve bu güzel ilçemde yaşayan hemşerilerime de hizmet etmektir. Ben halisane bir düşünce ile bu yola çıktım. Allah nasip eder başkan seçilirsem, dün ve bugün olduğu gibi yarın da görevimle ilgili şeffaf ve hesap veren bir belediye başkanı olacağım. Namuslu ve dürüst olmanın yolu hesap vermekten geçer. Benim için şeffaflık, dürüstlük her zaman ön planda gelir ve kapımda günün her dakikasında ardına kadar açık olacaktır. Çünkü ben ulaşılmazı güç biri değilim ve asla da olmak istemem”

"HUZURLU BİR İLÇE"
Bayraktar, “Bir olacağız, birlik olacağız ve can olacağız. Geleceğimize umutla bakabilmek için bunu başarmak zorundayız. Huzurlu bir ilçe olacağız ki, insanlarımız doğup büyüdükleri Akyazı’dan kaçmayı düşünmeyip, bu güzel ilçemizde yaşamanın heyecanını ve mutluluğunu yaşamayı her zaman hayal etsin. Katılımcı demokrasi anlayışı içinde belediyeye hep birlikte yöneteceğiz ve Akyazı’mızı layık olduğu seviyeye yine birlikte çıkaracağız” dedi.

"ADAM GİBİ YÖNETMEYE TALİBİM"
Kırgınlıkları ve dargınlıkları ortadan kaldırmaya azimli olduğuna değinen Bayraktar, “Şayet başkan seçilirsem belediyeyi adam gibi yönetmeye talibim. Kırmadan dökmeden, rakiplerimizle didişmeden sadece ve sadece yapacaklarımızı anlatarak hemşerilerimizin oylarına talip olacağız. Biz bu birliğimiz, bu beraberliğimiz ve yapacağımız seçim kampanyamızla ülkemiz genelinde de örnek olacağız. Bu bir hizmet yarışıdır. En iyi hizmeti kim verecekse, kim dürüst çalışacak kim belediyenin parasını çarçur etmeyecekse, belediyeyi kim adam gibi yönetecekse o makamı Allah ona nasip etsin”  dedi.

Editör: Haber Merkezi