AK Parti Sakarya Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek, gazetemiz genel müdürü ve Sakarya Gazeteciler Birliği Başkanı Zeki Aydıntepe’yi ziyaret etti, gündeme ve parti çalışmalarına ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu.

FELAKETZEDELER
Milletvekili Atabek, “Yangın ve sellerle büyük acılar yaşayan vatandaşlarımıza, devletin yanlarında olduğunu gösterir yardımlarımız ulaştırıldı. Felaketzedelerin her birini yalnız bırakmayan bir anlayışla yanlarında olduk.”

ÇARE ARAMAK İÇİN
Geceyi gündüze katarak, hayli yorucu bir programla çalışmaya devam ettiklerini söyleyen Atabek; “Çalmadık kapı bırakmadan, halkımızın sorunlarını dinlemek, dertlerine çare aramak adına yoğun tempoyla ziyaretlerde bulunuyoruz.”

YORUCU ANCAK ZEVKLİ
Türkiye Büyük Millet Meclisindeki (TBMM) çalışmalar haricinde, tüm günlerini vatandaş ziyaretlerine ayırdığını belirten Milletvekili Atabek, temponun yorucu ancak zevkli olduğunu belirtirken, “Üstlendiğim görev ve sorumluluğun hakkını verecek şekilde çalışıyoruz” diye konuştu.

AZİM VE KARARLILIK
Halkla iç içe olmanın hazzının tüm yorgunluğu alıp götürdüğünü, böylece daha da azim ve kararlılıkla yola devam etme gücü bulduğunu söyleyen Milletvekili Atabek, “Özellikle afet bölgelerindeki halk, büyük gayreti ve hizmeti görüyor.” dedi.

HALKIN MEMNUNİYETİ
“Yalanlara aldırmadan, gerçekleşen devlet yardımlarından memnun olan halkımızın bu doğrultudaki sözleri bizi daha da çok çalışmaya götürüyor” diyen Atabek, var güçleriyle sahada ve vatandaşla iç içe olmaya devam edeceklerini belirtti.

KAYIPLAR GİDERİLECEK
Milletvekili Atabek; “Bu ülke büyüktür. Bunu böyle felaket dönemlerinde bir daha gören vatandaşlarımızın kayıplarını kısa zamanda yerine getirip hayatı yeniden yaşanılır hale getirmek adına gereken yardımları yerine ulaştırmak için tüm gücümüzü ortaya koyuyoruz” diye konuştu.

ÖNCELİK HALK
Partisinin öncelikli olarak üzerinde durduğu konunun halkla bütünleşmek olduğunun altını çizen Çiğdem Erdoğan Atabek, “Ülkemiz büyüktür, büyük kalacak. Her sorunun üstesinden gelmek adına çalışıyoruz, çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Editör: Haber Merkezi