Kendisi de engelli annesi olduğunu söyleyen Aslı Kılıç, kuruluşundan bu yana gönül verdiği AK Parti’den Adapazarı Belediye Meclis Üyesi aday adaylığına başvurdu. Engelli haklarını daha iyi savunabilmek, engelliler ve aileleri adına ses getirecek projeler üretmek için, AK Parti’den meclis üyesi aday adaylığına başvurduğunu belirten Kılıç; “Engelli çocuklarımızın ve onların annelerinin sesi olacağız” dedi.  

ÜRETKEN VE MUTLU
Sakarya Yaşam Derneği Engelli Koordinasyonu Başkanı da olan Aslı Kılıç, engellilerin yerel yönetimlerde söz sahibi olmak istediklerini belirterek; “Engelliler ile aynı toplumda üretken ve mutlu bir şekilde yaşamak, onlara sevgimizi artırmak için birbirimizden öğreneceğimiz, öğreteceğimiz çok şey var. Önemli olan eksiklerimizi zenginlik olarak kabul edip aynı toplumda yaşamaktır.”

BAŞVURU YAPTI
Kılıç; “Unutmamak gerekir ki her sağlıklı birey engelli adayıdır. Engel beyinde başlar ve beyinde son bulur. Belediye meclisine girmemiz halinde engellilerin taleplerinin karşılanmasında önemli rol oynayacağız” dedi. Aslı Kılıç Kuru'nun başvuru belgesini teslim alan AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Metin Kurtuluş; “Hayırlı olsun” dileklerinde bulunarak, adaylık yolunda başarılar diledi.

Editör: Haber Merkezi