AK Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu, selamlama konuşması yaparak “Ülkemiz çok önemli bir süreçten daha geçiyor. Ülkemize bu sefer ekonomi üzerinden saldırıyorlar. Güçlü Türkiye ve lider ülke olma sevdamızdan vazgeçmemizi istiyorlar. Bugün ülkemize ve Cumhurbaşkanımıza daha da sahip çıkma günüdür. İlçe başkanlığımız süresince girmiş olduğumuz seçimlerde oylarımızı artırarak başarıyla çıktık. Bu sonuçlara katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum. Yaklaşan yerel seçimler de tüm teşkilatımız ile birlikte canla başla çalışmaya hazırız” diyerek, 2018-2019 Yeni Eğitim Öğretim Yılının tüm eğitimci ve öğrencilere hayırlı olması dileklerinde bulundu.
Kadın Kolları Başkanı Bedia Yılkın ve Gençlik Kolları Başkanı Fadıl Fide birer selamlama konuşması yaparak faaliyet raporları okundu.

YOĞUN ÇALIŞMA
Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, “İlçemize böyle güzel bir hizmeti kazandıran Büyükşehir Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum. Hendek Belediyesi 2019 yerel seçimlerinden önce son yazını geçiriyor. Uzak ve merkez mahallelerimizde yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Belediyemiz sosyal faaliyetleri kapsamında, yeni eğitim yılının açılmasıyla birinci sınıf çocuklarımıza “Okula Merhaba“ projemiz başladı. Çocuklarımıza, çeşitli etkinliklerle okula adaptasyon konusunda destek oluyoruz. Deniz sezonu açılmasıyla birlikte bu yıl Hendek’ten on bin hanımı Kerpe Miço koyuna ücretsiz olarak götürdük. Beyaz Masa ekibimiz tarafından Hoş Geldin Bebek projemiz devam ediyor. Üniversitemiz ile beraber yürütülen proje ile 0-2 yaş çocuklarımız için eğitim seti dağıtıyoruz ve onların gelişimlerini takip ediyoruz.  Bu yıl lise son sınıf öğrencilerimizi tarihine sahip çıkmak adına Bilecik ve Söğüt gezisine gönderdik. Hem çalışmalarımız hem sosyal faaliyetlerimiz hız kesmeden devam ediyor” dedi.

BİRLİK VE BERABERLİKLE
25. Dönem Sakarya Milletvekili Ali İnci de bir konuşma yaparak “24 Haziran seçimlerinde göstermiş olduğunuz gayretten dolayı hepinize teşekkür ediyorum.  Ülkemiz 24 Haziran sonrası başkanlık sistemine geçti. Biz 15 Temmuz Milli İrade Derneği olarak 12 Eylül ile ilgili 1982 Anayasasına red oyu veren Akyazı Ramaslı Köyü’nde program yaptık. Ekonomik olarak Türkiye’yi çökertmeye çalışan dış güçlere taviz vermeyeceğiz. Ülkemiz üzerinde şu an büyük oyunlar oynanıyor. Birlik ve beraberlikle bu zor günleri de atlatacağız inşallah” dedi.

EKONOMİNİN DÜZGÜN OLMASI
Ak Parti Sakarya İl Başkanı Fevzi Kılıç da konuşmasında “Her seçimin farklı bir atmosferi var. 2007 Seçimlerinde partimiz iktidar oldu. AK Partinin kalıcı olduğu seçimler 2011 seçimleriydi. 24 Haziran seçimleri ile de yeni sisteme Başkanlık sistemine geçildi. Türkiye’de ekonomi üzerine oynanan oyunlar var. Bir ülkeyi yönetmenin en önemli nedenlerinden birisi de ekonominin düzgün olmasıdır. Biz hep beraber çalışıyoruz. İnşallah hep birlikte yerel seçimleri de güzel bir şekilde sonuçlandırırız.”

BİZ GÜÇLÜ BİR DEVLETİZ
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, ülke gündemini değerlendirerek başladığı konuşmasında “Seçimlerdeki başarıdan dolayı teşekkür ediyorum. Hendek Sakarya’nın en güzel ilçelerinden birisidir. İlçelerin toplamından bu başarılar ortaya çıkıyor. Genel Başkanlığı büyük bir sorumluluk, bunda hepinizin emeği vardır teşekkür ederim” diyerek Sakarya’daki yatırımlardan bahsetti.
Yavuz, konuşmasında, “Sakarya’da yeni doğum hastanesi yapılacak. Doğum Hastanesinde anne oteli olacak. Annelerimiz orada otel konforunda kalarak çocuğuna bakabilecek.  Hastanelerimizde uzman doktorlarımız var, insanlar artık başka illere gitmiyorlar. Bin yataklı hastane hayalimiz var oda olacak inşallah. Sakarya’da ikinci üniversiteyi kurduk” dedi.
Yavuz “Biz güçlü bir devletiz, başımızda da güçlü bir lider var. Böyle bir liderimiz varken, bu millet de onun arkasından gider. Sonuna kadar Cumhurbaşkanımıza ve ülkemize sahip çıkacağız. Hiçbir zaman ümitsizliğe düşmeyeceğiz.”  Diyerek gündemi değerlendirdi.

KATILANLAR
Atatürk Parkı Nikah Salonu’nda gerçekleşen Danışma Toplantısına, Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, 25. Dönem Sakarya Milletvekili Ali İnci, AK Parti Sakarya İl Başkanı Fevzi Kılıç, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Büyükşehir Başkan Vekili Şenay Sakal, Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu, Akyazı İlçe Başkanı Fevzi Boran, Hendek İlçe Kadın Kolları Başkanı Bedia Yılkın, Gençlik Kolları Başkanı Fadıl Fide, mahalle başkanları, temsilciler ve partililer katıldı. Konuşmaların ardından partide emeği geçen üyelere teşekkür plaketi verildi. Toplantı sonunda misafirlere aşure ikramı yapıldı.

Editör: Haber Merkezi