AK Parti Erenler İlçe Başkanı Erdal Köse, “Cumhurbaşkanımızın gösterdiği 2023 hedefleri doğrultusunda önümüzde yapılacak seçimlerin Türkiye’miz ve bizden umudu olan ümmet için ne kadar önemli olduğunun bilincinde ve tüm çalışmalarımız da bu hassasiyet ve bilinçle yapmaya devam edeceğimizi belirtmek isterim. Göreve geldiğimizden bu güne yaklaşık 1 yıllık süre kapsamında tüm kademelerimiz ile birlikte 1334 yeni üyemizi teşkilat bünyemize kazandırdık ve kazandırmaya da devam ediyoruz” dedi.

700 AİLEYE ERZAK ULAŞTI
Pandemi döneminin başladığı andan itibaren vatandaşlar için hemen harekete geçtiklerini söyleyen Başkan Köse, “Göreve geldiğimizden kısa bir süre içerisinde pandemi sürecinin ve kısıtlamaların başlamasına rağmen İl Başkanımız Sayın Yunus Tever ve Erenler Belediye Başkanımız Fevzi Kılıç ile birlikte ihtiyaç sahibi aileleri belirleyerek, 700 aileye kuru erzak ve alış-veriş kart yardımı yaptık. Ramazan ve Kurban Bayramı dolayısıyla yetim çocuklarımız için Erenler İlçe Başkanlığımızca başlatılan kampanyayla 40 çocuğumuza bayram alışveriş için kart yardımı ve bayram sabahı kahvaltı programı düzenleyerek gönüllere dokunmaya devam ettik. Ahde vefa ziyaretleri kapsamında Geçmiş Dönem Belde Başkanlarımızı, İlçe Başkanlarımızı ve teşkilatımıza emek vermiş büyüklerimizi ziyarette bulunduk” şeklinde konuştu.

“NORMALLEŞMEYLE BİRLİKTE KAPI KAPI GEZDİK”
Normalleşmeyle birlikte kapı kapı gezerek vatandaşların sıkıntılarını dinlediklerini dile getiren Köse, “Covıd süreci boyunca Zoom üzerinden yapılan Yürütme ve Yönetim Kurulu toplantılarımızı kısıtlamaların gevşemesiyle birlikte yüz yüze yaparak çalışmalarımıza derinlik kazandırmaya devam ettik. Aylık grup toplantılarımızı Belediye Başkanımız Sayın Fevzi Kılıç ve Meclis üyelerimizle birlikte İlçe Başkanlığımızda düzenli olarak ev sahipliği yapmaya devam ediyoruz. Yasakların kalkmasıyla birlikte Yönetim Kurulu arkadaşlarımızla birlikte sahalarda çalışmalarımız yoğun olarak başladı. Çalmadık kapı, sıkılmadık el bırakmamak düşüncesiyle yoğun çaba harcadık ve harcamaya da devam ediyoruz. İlçemizde bulunan tüm resmi kurum ve sivil toplum örgütlerini ziyaret ederek ilçemiz hakkında bilgi alış verişinde bulunduk” ifadelerini kullandı.

“İYİ VE KÖTÜ GÜNDE BİR OLDUK”
Vatandaşların iyi ve kötü günlerinde hep yanında olduklarını ifade eden Başkan Erdal Köse, “İlimizde bulunan Basın mensuplarını ziyaret ederek çalışmalarımız hakkında bilgi alışverişi yaptık. Teşkilatımızın davet edildiği tüm cemiyet, organizasyon ve açılışlara katılım sağlanarak mutluluklarına, heyecanlarına ortak olduk. Esnaflarımızı ziyaret ederek istek ve taleplerini dinledik. İlçemizin büyüklerini de unutmadık, tüm hastalarımız çınar ağaçlarımız, engelli kardeşlerimiz ve yeni doğan bebek ziyaretleri kapsamında hanelerine misafir olduk. Vefat eden vatandaşlarımızın cenazelerine katılım sağlayarak yakınlarının acılarını paylaştık. Tüm yıl boyunca özel gün ve haftalara ilişkin çalışmalarımız kapsamında ve haricinde Şehit yakını, Gazilerimizin ziyaretlerini eksik etmedik. Askere gidecek tüm genç kardeşlerimiz, ziyaret ederek hayırlı teskereler dileklerinde bulunduk” diye konuştu.

YOLDAŞIMIZ MİLLETTİR
Sosyal medyayı da etkin kullandıklarını belirten AK Parti Erenler İlçe Başkanı Erdal Köse, “Gençlik Kollarımızın öncülüğünde “Gençlik Merkezi’mizi faaliyete geçirerek genç kardeşlerimizin kullanımına sunduk. Sandık bazlı üye çalışması adı altında her gün bir mahalle belirleyerek mahalle ziyaretlerimize hastagh çalışmamız #YoldaşımızMillettir adıyla başlayarak hanelerimizi ziyaret ediyoruz. Bu çalışmayla vatandaşlarımızın istek ve taleplerini dinleyerek gerekli mercilere iletip takibini sağlanmaya devam ediyoruz” dedi

Editör: Haber Merkezi