Programda İl Başkanı Yunus Tever, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem Yüce İlçe Başkanı Metin Kurtuluş, ilçe belediye başkanları, İlçe Belediye Başkan aday adayları, teşkilat mensupları ve çok sayıda davetli yer aldı.

“HALKA HİZMETKAR OLAN PARTİ'NİN MENSUPLARIYIZ”
AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Metin Kurtuluş, "58. Danışma Meclisimizin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Seçim sürecine girdik. Teşkilat olarak çalışmalarımıza hızla devam ediyoruz. 35 bin 666 üyemiz var. Göreve geldiğimizden

bugüne kadar 513 üye yaptık. 122 mahalle toplantısı gerçekleştirdik. Sandık kurullarımızı oluşturduk. ‘Seçim sandıkta kazanılır' düşüncesiyle sandık yönetim kurulu toplantılarına çok önem veriyoruz. Halka tepeden bakan değil, halka hizmetkar olan bir partinin mensuplarıyız. Önümüzdeki seçimin önemini çok iyi biliyoruz. Teşkilatımızın tüm mensuplarıyla gece gündüz çalışarak seçimlerden en iyi şekilde ayrılacağımıza yürekten inanıyorum. Sözlerimin sonuna gelirken Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleriyle AK Parti Sakarya İl Başkanlığı görevine atanan Yunus Tever'i ve Sakarya Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Gösterilen Ekrem Yüce'yi tebrik ediyor başarılar diliyorum” dedi.

“BAŞARININ VE İYİLİĞİN SIRRI SÜREKLİ OLMASIDIR”
AK Parti İl Başkanı Yunus Tever'i tebrik ederek sözlerine başlayan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem Yüce, "Yiğit, genç bir kardeşimiz sevgisini, muhabbetini ve bilgisini hem Sakarya hem de ülkesi için kullanacak. Rabbim çalışmalarını kolaylaştırsın" dedi. Yüce sözlerini şu şekilde sürdürdü; "Güzel olan her şey sonsuzluktan bir haberdir. Yapılan her güzellik sonsuzluktaki güzel işlerin habercisidir. Mevlam güzel işlerimizde yardımcımız olsun. Başarının ve iyiliğin sırrı sürekli olmasıdır. Zamana göre değil. Yapacağımız çalışmaların başarılı olması için sürekli olması gerekir. Bu önemli bir kıstastır. Biz hep çalışacağız, sürekli şehrimiz için gayret göstereceğiz. Her işimizde niteliği hep ön planda tutarak gayret göstermeye devam edeceğiz. Bu vesileyle toplantımızın hayırlı olmasını diliyor, tüm gönüldaşlarımızı sevgiyle, muhabbetle selamlıyorum" dedi.

“ÇALIŞMALAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYOR “
Programda konuşma yapan Adapazarı Belediye Başkanvekili Erol Aydın,“Mahallelerimizde asfaltları büyük ölçüde tamamladık. Çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor” şeklinde konuştu.

“ÖZLEM SONA ERİYOR SAKARYA BAŞKANINA KAVUŞUYOR”
Yeni Görevi devralan Sakarya İl Başkanı Yunus Tever “Cumhurbaşkanımızın önderliğinde Sakarya teşkilatlari olarak 31 mart seçimlerinde tüm belediyelerde yine yeni zaferlere ulaşacağız. Özlem sona eriyor, Sakarya Başkanına kavuşuyor.

Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan 13 Ocak Pazar günü Sakarya’mıza geliyor. Sayın Cumhurbaşkanımız Aday tanıtım töreni ve Karasu ilçemizdeki temel atma programına katılacaktır.” dedi.

Program da Kadın Kolları Başkanı Fatma Varol ve Gençlik Kolları Başkan Vekili Efe Kuşdili aylık faaliyet sunumlarını ve konuşmalarını gerçekleştirdiler.

Editör: Haber Merkezi