Serdivan Belediyesi Spor Kulübü Genç Kızlar Voleybol Takımı, yerel lig finalinde sergilediği üstün performansla Sakarya Şampiyonu oldu. 22 Aralık Pazartesi günü saat 20.00’de Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda oynanan final karşılaşmasında Serdivan ekibi, Sakarya Voleybol SK’yı 3-0’lık net bir skorla mağlup ederek kupaya uzandı.

Eksiklere Rağmen Gelen Şampiyonluk

Final mücadelesi, Serdivanspor için aynı zamanda büyük bir azim ve mücadele örneği oldu. Turnuvanın ilk maçından itibaren iki önemli oyuncusunun sakatlığı nedeniyle kadro sıkıntısı yaşayan takım, final karşılaşmasına da eksiklerle çıktı. Buna rağmen sahaya çıkan genç sporcular, ortaya koydukları yüksek tempo ve takım oyunuyla rakiplerine şans tanımadı ve şampiyonluğu getiren galibiyeti elde etti.

Başkan Osman Çelik’ten Tebrik Mesajı

Şampiyonluk sonrası bir kutlama mesajı yayımlayan Serdivan Belediye Başkanı Osman Çelik, genç sporcuları ve teknik ekibi tebrik ederek şu ifadeleri kullandı:

“Gösterdikleri azim, inanç ve mücadele ruhuyla bu büyük başarıya ulaşan tüm sporcularımızı, teknik ekibi ve emeği geçen herkesi yürekten tebrik ediyorum. Bu şampiyonluk; birlik, kararlılık ve inancın en güzel örneklerinden biridir. Genç sporcularımıza bundan sonraki müsabakalarda da başarılar diliyorum.”

Elde edilen bu başarıyla Serdivan Belediyesi Spor Kulübü Genç Kızlar Voleybol Takımı, Sakarya’yı üst liglerde temsil etme yolunda önemli bir adım atmış oldu.

foto: sosyal medya

Muhabir: Şevval GEÇİN