Baş ailesinin kızları Saynur Baş ile Mehmetağaoğlu ailesinin oğulları Mert Mehmetağaoğlu, düzenlenen görkemli bir düğün töreniyle dünyaevine girdi. Genç çiftin en mutlu gününde aileleri, akrabaları, dostları ve çok sayıda davetli bir araya gelerek bu özel ana tanıklık etti.
Yoğun katılımın olduğu düğün töreninde, gelin Saynur Baş ve damat Mert Mehmetağaoğlu’nun mutluluğu yüzlerinden okundu. Çift, davetlileri kapıda karşılayarak tebrikleri tek tek kabul etti. Düğün boyunca samimi anlar yaşanırken, müzik ve eğlence geceye renk kattı.
Genç çiftin nikâh ve düğün merasimine KEFEK Başkanı ve AK Parti Sakarya Milletvekili Çiğdem Erdoğan da katıldı. Nikâh sonrası genç çifte mutluluklar dileyen Erdoğan, “Baş ailesinin kızları Saynur ile Mehmetağaoğlu ailesinin oğulları Mert’in mutlu günlerine şahitlik ettik. Kurulan yuvanın her iki aileye de hayırlar getirmesini niyaz ediyor, genç çiftimize iki cihan saadeti diliyorum” ifadelerini kullandı.
Aile büyükleri de bu anlamlı günde genç çifti yalnız bırakmazken, Baş ve Mehmetağaoğlu aileleri davetlilerle yakından ilgilenerek teşekkür etti. Düğün merasimi, yapılan duaların ardından eğlenceyle devam etti.
Saynur ve Mert çifti, yeni hayatlarına sevdiklerinin alkışları ve iyi dilekleri eşliğinde ilk adımlarını atarken, düğün töreni çekilen hatıra fotoğraflarıyla sona erdi.
foto: sosyal medya





