Sergi 10 Haziran’da
Arifiye SAMEK’te düzenlenecek yıl sonu sergisi, 10 Haziran Çarşamba günü saat 14.00’te kapılarını açacak. Kursiyerlerin büyük emek ve özveriyle hazırladığı çalışmaların yer alacağı sergide, el işi, dekoratif ve sanatsal eserler beğeniye sunulacak.
Emekler Sergilenecek
Yıl boyunca çeşitli branşlarda eğitim alan kursiyerlerin ortaya koyduğu ürünlerin sergileneceği etkinlikte, ziyaretçiler birbirinden özel çalışmaları yakından inceleme fırsatı bulacak. SAMEK’in eğitim faaliyetleri kapsamında hazırlanan eserler, kursiyerlerin yeteneklerini ve üretkenliklerini gözler önüne serecek.
Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen yıl sonu sergileri, kursiyerlerin emeklerini vatandaşlarla buluştururken, sanat ve meslek eğitimine yönelik farkındalığın artırılmasına da katkı sağlıyor. Arifiye’de gerçekleştirilecek serginin yoğun ilgi görmesi bekleniyor.





