Edinilen bilgilere göre Eren Erdoğan, Oğuzhan Açıl ve Serkan Yavuz, resmi başvurularını TFF’ye ileterek hukuki süreci başlattı. Bu son gelişmeyle birlikte Sakaryaspor’un TFF nezdindeki dosya sayısı 7’ye yükseldi.
35 MİLYON...
Kulüp adına asıl endişe yaratan nokta ise dosyaların oluşturduğu mali yük oldu. TFF’ye taşınan alacak dosyalarının Sakaryaspor’a yaklaşık 35 milyon TL tutarında bir yük getirdiği öğrenildi.
YÖNETİMDEN SES BEKLİYOR
Öte yandan daha önce de Burak Altıparmak, Sadık Çiftpınar, Burak Çoban ve Göktuğ Baytekin, alacaklarını tahsil edemedikleri gerekçesiyle TFF’ye başvurmuştu. Peş peşe gelen başvurular, Sakarya futbol kamuoyunda yönetim ve kulübün geleceğine yönelik endişeleri artırdı.
Sakaryaspor yönetiminin, artan borç yükü ve TFF’deki dosyalarla ilgili nasıl bir yol haritası izleyeceği merakla bekleniyor.
Foto: sosyal medya





