Geçtiğimiz cumartesi günü Rüstemler Tesisleri'nde bir araya gelen Sakaryaspor'da futbolcular, teknik direktör Ümit Bozkurt yönetiminde sezonun ilk çalışmasını yaptı. Antrenman öncesinde oyuncularıyla kısa bir toplantı gerçekleştiren Bozkurt, yeni sezonun hayırlı olmasını dileyerek takımına olan güvenini dile getirdi.

Yeni sezonda birlik ve beraberliğin önemine vurgu yapan genç teknik adamın, futbolculardan yüksek motivasyon ve mücadele beklediği öğrenildi.

İlk çalışma iki etapta yapıldı

Sezonun ilk antrenmanı iki bölüm halinde gerçekleştirildi. İlk etapta altyapıda forma giyen genç oyuncular ile denemeye alınan futbolcular sahaya çıktı. Teknik heyet, genç isimleri yakından takip ederek performanslarını değerlendirdi.

Antrenmanın ikinci bölümünde ise yeni transferler ile altyapıdan A Takım kadrosuna dahil edilen futbolcular yer aldı. Teknik ekip, yeni oyuncuların takıma uyum sürecini yakından gözlemledi.

Hazırlık ve uyum ön plandaydı

Teknik direktör Ümit Bozkurt yönetimindeki çalışma, ısınma ve esneme hareketleriyle başladı. Ardından pas organizasyonları, koordinasyon ve uyum çalışmaları yapılırken, futbolcuların fiziksel durumları da teknik ekip tarafından takip edildi. İlk antrenman, soğuma hareketleriyle tamamlandı.

Yeni transferlerin istekli görüntüsü dikkat çekerken, altyapıdan gelen genç oyuncuların performansı da teknik heyetten olumlu not aldı.

Çalışmalar Rüstemler'de sürecek

Yeni sezona güçlü bir başlangıç yapmayı hedefleyen Sakaryaspor, hazırlıklarını önümüzdeki günlerde Rüstemler Tesisleri'nde yoğun tempoda sürdürecek. Yeşil-siyahlılar, kamp döneminde hem fiziksel hem de taktik çalışmalarla lige en iyi şekilde hazırlanmayı amaçlıyor. Yönetimin ise transfer çalışmalarına devam ederek kadroya yeni takviyeler yapması bekleniyor.

Fotoğraf: Fatih Yıldırım

Muhabir: Serkan ARUTAN