Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Eyüpspor’da kamp sürecinde yaşanan gıda zehirlenmesi olayı kulüp içinde panik yarattı. Zehirlenmeye neden olan maddenin, kamp yemeklerinde sunulan tavuk olduğu öne sürüldü. Yaşanan gelişmelerin ardından Eyüpspor, kampı erken sona erdirme kararı aldı.
15 Kişi Tedavi Altında
Edinilen bilgilere göre, zehirlenen 15 kişinin içinde çok sayıda futbolcu da bulunuyor. Gıda zehirlenmesi yaşayan isimler, hızla sağlık kuruluşlarına sevk edilerek tedavi altına alındı. Kulüp sağlık ekibi, futbolcuların genel sağlık durumu ile ilgili değerlendirmelerini sürdürüyor.
Sakaryaspor Maçı Ertelenebilir
Sakaryaspor’un sezon açılışında taraftarıyla buluşacağı Eyüpspor karşılaşması, 30 Temmuz Çarşamba günü saat 20.00'de oynanacaktı. Ancak yaşanan bu gelişmenin ardından, maçın oynanıp oynanamayacağı belirsizliğini koruyor. Eyüpspor kulübü, zehirlenme olayına ilişkin henüz resmi bir açıklama yapmadı.
Maçın ertelenip ertelenmeyeceği, Eyüpspor sağlık ekibinden gelecek son duruma ilişkin rapora göre netlik kazanacak. Sakaryaspor cephesi ise gelişmeleri yakından takip ediyor.
Taraftarlar, sezon açılışı heyecanının gölgelenmemesi için futbolcuların en kısa sürede sağlığına kavuşmasını temenni ediyor.