Sakarya Rumeli Balkan Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Aytaç Demirci’nin ev sahipliğinde, In Garden Düğün ve Davet Salonu’nda kahvaltı programı gerçekleştirildi.
Programa Adapazarı İlçe Millî Eğitim Müdürü Engin Kahraman, Serdivan İlçe Millî Eğitim Müdürü Eşref Başer, Hak-İş/Hizmet-İş Sakarya Şube Başkanı İbrahim Yılmaz, dernek yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.



Birlik ve beraberlik mesajı
Samimi bir atmosferde gerçekleşen programda, Rumeli’den Anadolu’ya uzanan ortak tarih, kültürel değerler ve hemşehrilik bağlarının önemi vurgulandı.
Katılımcılar, Rumeli-Balkan kültürünün gelecek nesillere aktarılması ve dayanışma ruhunun güçlendirilmesi konusunda görüş alışverişinde bulundu.
Kültürel miras gelecek nesillere taşınacak
Dernek tarafından yapılan açıklamada, Evlad-ı Fatihan mirasının yaşatılmasının önemine dikkat çekilerek, kültürel değerleri korumaya ve gönül köprülerini güçlendirmeye devam edileceği belirtildi.
Programın sonunda, organizasyona ev sahipliği yapan In Garden Düğün ve Davet Salonu sahibi İsmail Arslan’a desteklerinden dolayı teşekkür edildi.
Kahvaltı programı, katılımcıların sohbetleri ve birlik beraberlik mesajlarıyla sona erdi.




