Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde etkili olan sağanak yağışların ardından korkutan bir görüntü kaydedildi. İkizce Müslim Mahallesi girişinde, mısır tarlalarının hemen yanında sel sularıyla dolan çukurda ters dönmüş bir otomobil görüldü.
Yoldan geçen bir vatandaşın cep telefonu kamerasıyla kaydettiği görüntülerde, aracın çamurlu suyun içerisinde ters şekilde bulunduğu görüldü.
"SESİMİ DUYAN VAR MI? KİMSE YOK MU?"
Otomobili fark eden vatandaş, araç içerisinde birilerinin bulunabileceği endişesiyle seslenmeye başladı.
Cep telefonu kamerasına yansıyan görüntülerde vatandaşın, "Sesimi duyan var mı? Kimse yok mu?" diye bağırdığı duyuldu.
Vatandaşın yardım çağrısı ve olay yerindeki endişeli anlar kameraya yansıdı.
EKİPLERE HABER VERİLDİ
Olayın ihbar edilmesi üzerine bölgeye arama-kurtarma ekiplerinin sevk edildiği bildirildi.
Sel sularının içerisinde ters dönmüş halde bulunan otomobilde herhangi birinin olup olmadığına ilişkin henüz net bir bilgi paylaşılmadı.
Olayın nasıl meydana geldiği ve araçta bulunanların durumuna ilişkin resmi açıklama bekleniyor.





