Kadın girişimcilerden teşekkür mesajı
Ziyaret edilen kadın girişimciler, yapılan bu nazik ziyaretin kendilerini onurlandırdığını ifade ederek teşekkürlerini iletti. Kadın kooperatifleri temsilcileri, devlet kurumlarının desteğini yanlarında görmekten mutluluk duyduklarını belirterek, “Bizim için bu tür ziyaretler çok kıymetli. Hem moral oluyor hem de çalışmalarımızın daha geniş kitlelere ulaşması açısından destek sağlıyor. Bizlere güvenip yol gösterdikleri için teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

Kadınların üretime katkısı vurgulandı
Ziyarette kadınların üretim süreçlerinde üstlendikleri rolün önemine dikkat çekildi. Kadın kooperatiflerinin hem yerel kalkınmaya hem de istihdama katkı sunduğu ifade edilerek, girişimci kadınların desteklenmesi için farklı projelerin hayata geçirileceği vurgulandı.

Mehmet Uçar: “Kadınlarımızın yanındayız”
Sakarya Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mehmet Uçar, ziyarete ilişkin yaptığı değerlendirmede şu ifadeleri kullandı:
“Kadın kooperatifleri ve girişimcilerimiz, Sakarya’nın sosyal ve ekonomik yaşamına değer katıyor. Onların üretim süreçlerinde yanında olmak, karşılaştıkları sorunları dinlemek ve çözüm üretmek bizim görevimiz. Kadınlarımızın güçlü bir şekilde üretim hayatında var olması için her türlü desteği sunmaya devam edeceğiz.”

İş birliği ve dayanışma mesajı
Ticaret İl Müdürü Emre Atmaca da kadın kooperatiflerinin güçlenmesi için kurumlar arası iş birliğinin önemine değinerek, “Kadınlarımızın ticari hayata katkılarını artırmak ve girişimcilik kapasitelerini geliştirmek için birlikte çalışacağız” dedi.

Fotoğraf: sosyal medya

Muhabir: Hüseyin Çimen