Renkli görüntülere sahne olan etkinlikte çocuklar doyasıya eğlenirken, aileler de çocuklarının mutluluğuna ortak oldu. Palyaçolar eşliğinde çeşitli oyunlar oynayan çocuklar, gün boyunca enerjilerini atma fırsatı buldu. Sakarya’nın farklı ilçelerinden katılımın olduğu etkinlikte minikler hem arkadaşlarıyla vakit geçirdi hem de çeşitli hediyeler kazandı.
Sakarya Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, çocukların sosyal gelişimine katkı sağlamak ve ailelerle birlikte kaliteli zaman geçirmelerini teşvik etmek amacıyla bu tür etkinlikleri yıl boyunca farklı park ve alanlarda sürdüreceklerini belirtti.
Özellikle yaz tatiline girilmesiyle birlikte çocuklara yönelik etkinliklerin artacağı ifade edilirken, Aziz Duran Parkı’nda düzenlenen bu buluşma, hem eğlence dolu anlara sahne oldu hem de katılımcılar tarafından memnuniyetle karşılandı. Etkinlik sonunda çocuklara pamuk şeker ikramı yapılırken, birçok aile bu tür organizasyonların devam etmesi yönünde olumlu görüşlerini paylaştı.