Edinilen bilgilere göre, cinayet suçundan tutuklu Ramazan E. (67) ve uyuşturucu ticareti suçundan tutuklu Kadir B. (34) cezaevinde yaşamlarına son verdi.

Ramazan E., komşusunu öldürmüştü
Hayatını kaybeden mahkumlardan Ramazan E.’nin 2024 yılı Haziran ayında komşusunu silahla vurarak öldürdüğü, ardından tutuklanarak cezaevine gönderildiği öğrenildi. 67 yaşındaki Ramazan E.’nin, intihar ettiği sırada tek kişilik hücrede bulunduğu belirtildi.

Kadir B., uyuşturucu ticaretinden tutukluydu
Diğer mahkum Kadir B.’nin ise uyuşturucu ticareti suçundan dolayı bir süredir cezaevinde olduğu kaydedildi. 34 yaşındaki mahkumun da aynı şekilde kendini asarak intihar ettiği bildirildi.

Soruşturma başlatıldı
Yaşanan trajik olayın ardından Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından geniş çaplı soruşturma başlatıldı. İki ayrı ölüm vakasıyla ilgili olarak adli ve idari inceleme yürütülüyor. Cezaevi yönetiminin, olayların gerçekleştiği bölgedeki kamera kayıtlarını ve personel ifadelerini ilgili makamlara sunduğu belirtildi.

Fotoğraf: Sosyal Medya

Kaynak: İHA