Açılışa Yoğun İlgi
Sergi, Hendek Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Fuaye Alanı’nda gerçekleştirildi. Açılış programında konuşmacılar, sanatın toplum üzerindeki birleştirici gücüne vurgu yaparak, etkinliğin Hendek’in kültür-sanat yaşamına önemli katkı sunduğunu ifade etti.
Başkan Püsküllü’den Davet
Açılışta değerlendirmelerde bulunan Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, “Sanatın birleştirici gücünü ilçemizde hissetmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Değerli sanatçılarımızın eserleri Hendek’e ayrı bir renk kattı. Tüm sanatsever hemşehrilerimizi Atatürk Parkı içerisinde yer alan Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüz Fuaye Alanı’nda 9 Şubat’a kadar açık olacak sergiyi ziyaret etmeye davet ediyorum” dedi.
Sergi 9 Şubat’a Kadar Açık
SAGÜSAD Fotoğraf Sergisi, 9 Şubat tarihine kadar 09.00–17.00 saatleri arasında Hendek Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Fuaye Alanı’nda ücretsiz olarak ziyaret edilebilecek.




