Ziyarete Şube Başkanı Abdullah Sönmez ,Başkan vekili Abdullah Arı,Başkan Yardımcıları Yavuz Bingöl,Harun Kestane , Vedat İnan,Esma Serdar ve Veli Azkın katıldı.

SAĞLIK ÇALIŞANLARININ SORUNLARI
Şube Başkanı  Abdullah Sönmez;   Ak Parti il başkanlığı tevdi edilen değerli Başkanımıza şube yönetim kurulumuz ile hayırlı olsun ziyaretinde bulunuyoruz.İlimizde sağlık çalışanlarının talep ve sorunlarını çözümü için yetkilendirdiği sendikayız.Talebimiz olan ve her platformda dile getirdiğimiz Sağlık çalışanları döner sermaye sisteminden kaynaklanan adaletsizliğin giderilmesini ve daha adil bir döner sermaye dağılımını sağlayan düzenlemenin acil olarak çıkmasını bekliyor.Değerli Başkanımza yapılacak olan yerel yönetimler seçiminin hayırlı olmasını Rabbimizden niyaz ediyoruz

"RABBİM SAĞLIK ÇALIŞANLARIMIZDAN RAZI OLSUN"
İl Başkanı Yunus Tever; Sağlık Sen Şube Başkanımıza  ve yönetim  kuruluna ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Sağlık çalışanlarımız ilimizde çok büyük bir özveri ile milletimize hizmet ediyor. Rabbim tüm sağlık çalışanlarımızdan razı olsun. Dile getirdiğiniz konuların takipçisi olacağım. Kadın Doğum hastanemiz en kısa zamanda bitirilecek. Cumhurbaşkanımızın müjdesini verdiği bin yataklı hastanemiz de  hızla tamamlanarak  halkımızın hizmetine sunacağız. Ak Parti iktidarı döneminde sağlıkta artan memnuniyetten geri gidilmesine asla müsaade etmeyeceğiz. Sağlık Sen Sakarya Şube Başkanımıza ve yönetimine başarılar diliyorum.

Editör: Haber Merkezi