2019 YILI İÇİNDE HİZMETE SUNULACAK
Yetkililerden bilgi alan Başkan Soğuk “hastanemizin inşası hızla devam ediyor. Çalışmalar önemli bir noktaya geldi. İnşallah 2019 yılı içinde vatandaşlarımızın hizmetine sunulacak” dedi.

FERİZLİ’NİN İHTİYAÇLARINI KARŞILAYACAK
Ferizli Çalıbayırı Mevkiinde tam teşekküllü planlanan Ferizli Devlet Hastanesinin kaba inşaatının tamamlanmasının ardından, ince işçiliği devam ediyor.  Modern şekilde dizayn edilecek hastane, Ferizli’nin sağlık ihtiyaçlarını karşılayacak. İçerisinde genel cerrahi, kadın doğum, çocuk hastalıkları, dâhiliye, kulak burun boğaz, ameliyat hane olmak üzere geniş çaplı modern bir hastane olacak. Hastanenin 2019 yılında hizmete girmesi planlanıyor.

SOĞUK SIK SIK İNCELİYOR
Hastanenin bir an önce hizmete girmesi için çalışmaları yakından takip eden Belediye Başkanı Ahmet Soğuk, sık sık bölgeyi ziyaret ederek, çalışmalarda gelinen son nokta hakkında yetkililerden bilgi alıyor.

ÇALIŞMALARDA ÖNEMLİ NOKTAYA GELİNDİ
Hastanenin 2017 yılında yatırım programlarına dâhil edildiğini aktaran Başkan Soğuk, “kendi kendine yeten ilçe olma hedefimizdeki projelerden biride hastaneydi. Elhamdülillah çalışmalar önemli bir noktaya geldi. Hedeflediğimiz ilçe olma yolunda önemli bir adım daha atıyoruz. Halkımızın onayıyla belirlediğimiz hastanemizin yeri konum ve ulaşım bakımından da çok uygun. Çok arzuladığımız ve ilçemize kazandırmak istediğimiz hastanemizi en kısa zamanda halkımızın hizmetine sunmak istiyoruz,” dedi.

Editör: Haber Merkezi